Βίντεο από άνδρες του Λιμενικού που πυροβολούν κατσίκες σε πλαγιά νησιού. Τίποτα άλλο να βαρέσουν δέν είχαν;

Στο βίντεο απεικονίζεται ένστολος λιμενικός σε υπηρεσία να στέκεται όρθιος στην πλώρη του σκάφους, να σηκώνει το όπλο του τύπου FAL και να πυροβολά έξι φορές προς την πλαγιά του νησιού.

Κοπάδια από κατσίκες που κατοικούν σε αυτό – και ενδέχεται να αποτελούν πηγή εισοδήματος για κατοίκους – τρέχουν αλλόφρονα να σωθούν από τις σφαίρες που σκάνε δίπλα τους. Συνάδελφοί του που επιβαίνουν στο σκάφος, τον περιπαίζουν για την αστοχία του.

“Ελέφαντα στο μισό δέντρο δεν πετυχαίνεις”, λέει ο ένας.

“Δεν έχει άλλες ρε. Έξι είχε μέσα μόνο”, απαντά ο ίδιος και λίγο αργότερα, ακούγεται: “Μήτσο φέρε κι άλλες, κάτω κάτω είναι ανοιχτά”.

“Πουλάκι μου, όχι τις πέτρες, τα κατσίκια”, λέει ο συνάδελφός του, περιγελώντας τον.

Το βίντεο με την επωνυμία “Κατσικοπόλεμος 2”, σύμφωνα και με το “Εθνος” διαρκεί 1 λεπτό και 9 δευτερόλεπτα και “ανέβηκε” στις 19 Ιανουαρίου στο διαδίκτυο, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων, από τον χρήστη Sakis Klaras.

Ήδη ο διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στο Βόλο, πλοίαρχος Θ. Κλιάρης, διέταξε την έναρξη Ένορκης Διοικητικής Εξέταση, για την επιβολή προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών.

Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στο υπουργείο και το Ναυτοδικείο.

http://news247.gr/

 

2 thoughts to “Βίντεο από άνδρες του Λιμενικού που πυροβολούν κατσίκες σε πλαγιά νησιού. Τίποτα άλλο να βαρέσουν δέν είχαν;”

  1. Kι’ αυτα τα κ%λοπαιδια τα πληρωνουμε για να μ@^@&!$)%αι εν ωρα υπηρεσιας !!!

    Αυτα τα ξοανα φυλανε τα ιερα και οσια της πατριδας ;;;

    Ζητω που καηκαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *