Γεώργιος Ελευθερίου. Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ. Κυρία Τσαπανίδου..Zητούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ακουστεί και η αντίθετη άποψη

Κυρία Τσαπανίδου,

την προηγούμενη Δευτέρα φιλοξενήσατε στην εκπομπή σας τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο ο οποίος επιδόθηκε σε ανακρίβειες προσπαθώντας να συγκαλύψει τις τεράστιες ελλείψεις του οργανισμού σε ιατρούς και υπηρεσίες κάτι βέβαια που είναι αδύνατο να το καταφέρει καθώς όλοι οι ασφαλισμένοι ζούνε καθημερινά τις συνέπειες της ελλιπούς χρηματοδότησης του οργανισμού. Όχι μόνο αυτό αλλά επιδόθηκε και σε συκοφαντίες για το σύνολο του ιατρικού κόσμου και των ιατρών του ΕΟΠΥΥ, πέραν αυτού με εντελώς αβάσιμο τρόπο έκανε αναφορά τόσο στην Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ όσο και στο πρόσωπό μου.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στηρίζουν την προσπάθεια για την δημιουργία ενός αξιόπιστου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον τόπο μας, δεν μπορούν όμως και δεν θα το κάνουν να συγκαλύψουν τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειες ενός συστήματος που καθημερινά υποβαθμίζει την υγεία των πολιτών.
Στην Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ πιστεύουμε ότι ο Έλληνας Πολίτης έχει το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια χωρίς περιττές υπερβολές. Στο πλαίσιο αυτό και επειδή εκτιμούμε την δημοσιογραφική σας ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα, σας ζητούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ακουστεί και η αντίθετη άποψη, προκειμένου να διαμορφώσουν οι ασφαλισμένοι αντικειμενική άποψη.

Με εκτίμηση

Δ ρ. Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Ι. Ε λ ε υ θ ε ρ ί ο υ
Αγγειοχειρουργός
Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *