O πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος στην “Κοινωνία Ώρα Μega”

Την επόμενη δόση του δανείου από την τρόικα αναμένει ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο πρόεδρος του Οργανισμού, Λ. Παπαγεωργόπουλος.

Κατά την εκτίμησή του, ωστόσο, το 2013 θα είναι καλύτερο από το 2012 καθώς η κρατική χρηματοδότηση θα προχωρήσει με λιγότερα εμπόδια. Αναγνώρισε, πάντως, ότι ο ΕΟΠΥΥ δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα και πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία και σημείωσε ότι δεν προσδοκεί να λύσει όλα τα προβλήματα αλλά να κερδίσει κάποιες μάχες.

Επισήμανε ακόμα ότι σε μια εβδομάδα θα υπάρξουν αλλαγές στα τηλεφωνικά ραντεβού, καθώς όπως είπε έχει ζητήσει ο ΕΟΠΥΥ νέες τιμές από τις εταιρείες αλλά και μείωση του ΦΠΑ.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος είπε ακόμα ότι η τρόικα ζητάει μείωση των συμβάσεων με τους γιατρούς κατά 10%, κάτι που θα τους οδηγήσει σε επίσχεση εργασίας μέσα στους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, ο γγ των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, κ. Παπασιδέρης εξήγησε ότι επίσχεση σημαίνει ότι επειδή χρωστάει χρήματα ο ΕΟΠΥΥ θα τα πληρώνει ο ασφαλισμένος και θα τα διεκδικήσει εν συνεχεία από τον ΕΟΠΥΥ.

Δείτε εδω το video

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=28224&subid=2&pubid=30456132

http://iatroinet.com/2013/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *