Πρός τον Υπουργό Υγείας. Βάλτε φρένο στο Παναρκαδικό

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.

Η ερμαφρόδιτη κατάσταση της διαχείρισης  των χρημάτων της ΄΄δωρεάς΄΄Γκουντάνη, έχει αναχθεί σε σήριαλ , με πολλές και περίεργες συνέχειες, που τις τροφοδοτεί και τις σκηνοθετεί η διοίκηση του Παναρκαδικού…

Η αρχική διοχέτευση της πληροφορίας περί διαθήκης με ‘’όρο τη δημιουργία αιμοδυναμικού’’ που μεταλλάχθηκε σε διάθεση ΄΄δωρεάς΄΄  από την εν ζωή σύζυγο του θανόντος, εξελίχθηκε σε τετελεσμένη συμφωνία όλων των μερών ΄΄τριμερή΄΄ ( όπως την αποκαλεί η ίδια η διοικήτρια στο βίντεο που επισυνάπτουμε) και η δημιουργία του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου, τρέχει αγώνα δρόμου….

Παρ΄ όλες τις προσπάθειες να πάρει θέση ο Υπουργός, ως προς την ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ενός τέτοιου εργαστηρίου, που είναι άλλωστε καθαρά δική του αρμοδιότητα και υποχρέωση, δεν σταθήκαμε τυχεροί….

Για την ακρίβεια ο Υπουργός αδιαφορεί προκλητικότατα και αρνείται να μας εξηγήσει πως έχει υπ΄ όψη του να εξασφαλίσει την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αιμοδυναμικού…. μετά την εγκατάσταση των μηχανημάτων….

Αφού θα έχουν όλα τα μηχανήματα τοποθετηθεί (όπως θα ακούσετε να μας λέει η διοικήτρια στο βίντεο) και θα κοπεί και ….η κορδελίτσα των εγκαινίων από τον Υπουργό και προφανώς και την ίδια (λέμε εμείς) ….την επόμενη ημέρα ΠΟΙΟΙ θα λειτουργήσουν το εργαστήριο;;;

Αυτό το ερώτημα το έχω υποβάλλει εδώ και 20 ημέρες σε άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Υπουργού (για να του το διαβιβάσει, αφού δεν απαντά στις κλήσεις μου) και  παρ΄  όλο που πήρα την υπόσχεση πως θα είχα την τοποθέτησή του άμεσα…. ακόμα περιμένω…

Αντί αυτού, οι κινήσεις βιασύνης του Νοσοκομείου, να προλάβει να κατοχυρώσει την άμεση τοποθέτηση των  μηχανημάτων… μας βάζουν σε περισσότερες σκέψεις.

Η προσωπική μου έρευνα έφερε την πληροφορία, πως ναι μεν η δωρήτρια εξέφρασε  αφ΄ εαυτής την επιθυμία να δώσει χρήματα στο Νοσοκομείο, κατά προτίμηση στην Καρδιολογική Κλινική, αλλά ως προς την δημιουργία Αιμοδυναμικού … κατευθύνθηκε από την Διοίκηση. Άλλωστε είναι ηλίου φαεινότερο, πως ΔΕΝ θα μπορούσε να έχει τόσο εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη  έμπνευση, μια απλοϊκή και ηλικιωμένη γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με την Ιατρική και τις εξειδικεύσεις της…..

Γεννιούνται λοιπόν, ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Κυρίως προς τον Υπουργό.

Που ούτως ή άλλως, είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ προϊστάμενος  της Διοίκησης του Παναρκαδικού.

1ον ΠΟΙΟΣ χαράζει την πολιτική Υγείας σε αυτό το Κράτος?

2ον ΠΟΙΟΣ κάνει και ΠΟΤΕ ιεράρχηση προτεραιοτήτων στα Νοσοκομεία της χώρας?

3ον ΠΩΣ κατοχυρώνεται ένα Νοσοκομείο που είναι ΝΠΔΔ να συν- αποφασίζει για την διαχείριση περιουσίας… με τον ‘’βεβαρυμμένο με το καταπίστευμα’’????? (δηλαδή, πως γίνεται να αποδέχονται μέρος της περιουσίας  που ΘΑ κληρονομούσαν –ΒΆΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΉΚΗΣ- ΑΝ περίσσευε, έστω και με δωρεά???)

4ον ΓΙΑΤΙ δεν ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ την διαθήκη, ως προς την καθαρά Νομική της εγκυρότητα και τις δυνατότητες που έχουν οι τελικοί αποδέκτες ΠΡΙΝ τον θάνατο του ‘’βεβαρυμμένου με το καταπίστευμα΄΄, με αίτημά τους στο ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ?

5ον ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΣ του Παναρκαδικού αποφασίζει ΚΑΙ για Νομικά θέματα ΧΩΡΙΣ την γνωμοδότηση του ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ? (στο βίντεο η διοικήτρια αναφέρει ότι έχουν ληφθεί ΟΛΕΣ οι αποφάσεις από το ΔΣ)

6ον ΓΙΑΤΙ δεν όρισε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, επιτροπή Νομικών συμβούλων, όταν έμαθαν για την ύπαρξη διαθήκης, για να παρακολουθούν την εξέλιξη της περιουσίας και την πιθανή συνδιαχείρισή της λόγω κοινών συμφερόντων?

7ον ΥΠΑΡΧΕΙ καταγεγραμμένη  ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ προτεραιοτήτων στο Παναρκαδικό, με Οικονομοτεχνική Μελέτη – Καταγραφή παγίων πόρων και Καταγραφή Αποθήκης, ώστε να προκύπτει η υποτιθέμενη ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου?

8ον Έγινε ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ αλλά και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ, για να αποδεχθούν την συγκεκριμένη δωρεά, για το συγκεκριμένο εργαστήριο?

Άλλωστε, για να πάρουν τέτοιες αποφάσεις στο ΔΣ του Παναρκαδικού, πρέπει να έχουν προηγηθεί όλες αυτές οι αναλύσεις κόστους οφέλους και να είναι επίσης ολοκληρωμένη και η ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Δεν ακούσαμε την κυρία διοικήτρια να λέει κάτι τέτοιο…

Το αντίθετο… έσπευσε να μας πει απεριφράστως  πως  εγώ  έκανα τις επαφές με τις εταιρείες, για λογαριασμό της κυρίας  “Γκουντάνη΄΄ και άλλα ακατανόητα για τον κοινό νου…

Με άλλα λόγια η διοικήτρια του Παναρκαδικού, δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΑ, πως ανέλαβε να κάνει έρευνα αγοράς για λογαριασμό της δωρήτριας, ενώ είναι ο αποδέκτης της δωρεάς!!!!!

Δηλώνει πως αντί να νοιάζεται για τα συμφέροντα του Νοσοκομείου, έσπευσε να προασπίσει αυτά της δωρήτριας… αν και υπάρχει νομικός σύμβουλός της….

Δηλώνει πως ‘’δεν μας ενδιαφέρει από πού θα πάρει τα μηχανήματα (η δωρήτρια !!!) αρκεί να είναι αυτά που θέλουμε εμείς…’’

Εμείς δηλώνουμε… πως εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε καταιγισμό καταγγελιών για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, για τα ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ του, για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΡΑΜΜΑΤΩΝ στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΞΥΛΟΚΑΪΝΗΣ στα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, για την ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του, για ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ που πληρώνουν 2,5 ευρώ το κιλό τις πατάτες, όταν όλη η αγορά πουλάει 0,50 ευρώ……..

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΕΗ – ΔΗΜΟ – ΙΔΙΩΤΕΣ προμηθευτές, που ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ?

ΠΩΣ εντάσσεται σε όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ η δημιουργία ενός εργαστηρίου ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ που ΔΕΝ μας έχετε ακόμα δηλώσει ΠΩΣ θα το επανδρώσετε για να μπορεί και να ΔΟΥΛΕΨΕΙ μετά την δημιουργία του?

Το video από το TV SUPER

Τό άθρο εκφράζει τις  προσωπικές απόψεις της αρθρογράφου.

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts to “Πρός τον Υπουργό Υγείας. Βάλτε φρένο στο Παναρκαδικό”

  1. Καληνύχτα Ελλάδα, λέμε εμείς κυρία Παπαδοπούλου. Βρήκανε λεφτά και μια ανεπιτήδευτη, προφανώς ηλικιωμένη κυρία, και τρέχουνε να προλάβουν να μην αφήσουν ούτε ένα ευρώ, μέχρι να πεθάνει. Εσείς ρωτάτε τον υπουργό; Ποιόν υπουργό; Αυτός είναι πισω απ΄ όλα. Μη σας πω ότι θα βιάζεται κιόλας να ΄΄κόψει την κορδελίτσα΄΄ όπως λέτε κι εσείς. Καλά να μας κάνουν. Αυτά τα όρνεα πάμε και ψηφίζουμε κι αυτοί μας ξεπουλάνε όσο όσο.
    όσο για την άλλη κυρία, αυτή ντε, την ΄΄κοινή διοικήτρια΄΄ που δίνει συνέντευξη τι έχει απογίνει με όλες τις δράσεις της και τις καταγγελίες σας; Πού βρίσκεται η υπόθεση; Τι λέει και για όλα αυτά ο Αντρέας; Μήπως έχει δώσει όρκο σιωπής στον άλλο Αντρέα που τον διαδέχτηκε, πως θα κρατούσε προστασία στη Σιουρούνη;
    Για ψάξτε το γιατί έχει κάνει κοιλιά το θέμα. Για βγάλτε πάλι τις λαμογιές, να μη ξεχνιόμαστε. Για πες μας ΑΝΤΡΕΑ αν σε νοιάζει η πατρίδα σου και τα προβλήματά της ; Αλλιώς πήγαινε στη Β Αθηνών για υποψήφιος. Μη κατεβείς το αυλάκι άμα συνεχίσεις να κάνεις την πάπια.

  2. Λες και τον ενδιαφερει τον υπουργο να λειτουργησει το Αιμοδ/κο !
    ” Εργο ” θελει να παρουσιασει στα προβατα που θα τον ξαναψηφισουν στις επομενες εκλογες !
    Ναι σε σας ,που νομιζετε οτι ολα ειναι καλα καμωμενα και υποστηριζετε ακομη αυτους τους ανεπαγγελτους φελλους !!!
    Οχι ;
    Δεν ειστε προβατα ;

    Τοτε γιατι παιρνουν τετοια ποσοστα στις δημοσκοπησεις αυτοι οι αχρηστοι ;;;

  3. ΕΛΕΟΣ!!!! ΛΕΜΕ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ……..ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ!!!!
    [ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!]
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!

  4. Αγαπητή ΑΝΩΝΥΜΗ πριν ανακράξετε το απελπισμένο σας ΕΛΕΟΣ, θα μπορούσατε να έχετε ρίξει μια ματιά, στα εκατοντάδες λεξικά της νέας Ελληνικής γλώσσας, όπου δίνεται η ερμηνεία της λέξης ΕΠΑΝΔΡΩΝΩ και οι χρήσεις της. Αν το είχατε κάνει λοιπόν, θα γνωρίζατε πως οι λέξεις ΕΠΑΝΔΡΩΝΩ και ΣΤΕΛΕΧΩΝΩ, είναι ταυτόσημες, όταν αφορούν σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ομάδες. Και χρησιμοποιούνται ελεύθερα χωρίς διάκριση γένους !!!! Ο θυμός σας για το γυναικείο φύλο, δεν έχει δυστυχώς λόγο στην παρούσα τοποθέτησή σας…Για να μη σας επισημάνω πως ΄΄είμαι και γυναίκα΄΄ όπως μου τονίζετε και κατά σύμπτωση ανήκω και στον Ιατρικό χώρο….οπότε δεν θα το ρίσκαρα τόσο εύκολα να κάνω αντίστροφο ρατσισμό !!!

  5. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ [ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!]
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΩΝΥΜΗΣ- ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ [ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ]
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΔΡΩΝΩ ΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!

  6. Βρε σεις !

    Αφηστε τα μαλλιοτραβηγματα !
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΣΥΧΗ !!!

    Θα προσλαβετε κανεναν ,ΝΑΙ ή ΟΧΙ !;!;!

  7. Η κυρία που κράζει και προσπαθεί να μας δείξει πως ξέρει ελληνικά δεν καταλαβαίνει πως καταλάβαμε ποιά είναι και γιατί από ολόκληρο άρθρο στάθηκε σε μιας λέξη και κάνει παιχνίδι με αυτή τη λέξη ;
    Τι θες κυρά μου με την αρθρογράφο και το ρήμα που χρησιμοποιεί; Ατυπο είναι το θέμα μας; Αφού λες και μόνη σου πως ξέρεις πως είναι συνώνυμο τα ρήματα τι μαλακίες γράφεις; Τι θα γράψει καθένας και πως θα το γράψει είναι δική του υπόθεση άμα θες εσύ γράψε δικό σου άρθρο αλλιώς κάτσε στα αυγά σου μας έπρηξες με τις μπούρδες σου.
    Το παναρκαδικό είναι ρήμαδιό που το κάνατε εσείς έτσι και όλοι όσοι δουλεύουν σαν κι εσάς. Με τη διοικήτρια πρώτη. Αμα θέλεις να πεις κάτι πες γι αυτό και άσε τις παραπλανητικές μεθόδους στην άκρη. Τ θέμα του άρθρου είναι ο σταύλος που καταντήσανε οι πολιτικοί το νοσοκομείο μας. Αντε πια όλοι βγαίνετε μόλις σας δώσουμε σήμα και αρχίζετε τις κατινιές για να πετάτε το μπαλάκι εκεί που βολεύει την κοινή σας διοικήτρια. Ποσκυνημένα ζόμπι. Ξυπνήστε. ρεεεεεεεεεεεεε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *