Γ. Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συνάντηση με το Σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας

Με το πρόσφατα εκλεγμένο προεδρείο του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας (Σ.Ε.Ι.ΕΣΥ.Ν.Μ) συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 29.01.2013 στο γραφείο του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος του Σωματείου κ.Εμμανουήλ Μάκαρης, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Σαρμαντζής, η γραμματέας κ. Χρυσάνθη Μάλλιου και ο ταμίας κ. Ιωάννης Ευθυμίου.

 

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ενοποιημένο πια Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας και τις δομές αρμοδιότητάς του και εκφράστηκε η από κοινού καλή διάθεση για ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Με αφορμή την σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του  Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας δήλωσε:

 

« Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω τα θέματα του Νοσοκομείου μας με το πρόσφατα εκλεγμένο Σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας. Θέλω να δηλώσω για ακόμα μία φορά, ότι τα αιρετά θεσμικά όργανα του ιατρικού-νοσηλευτικού-διοικητικού προσωπικού αποτελούν για την Διοίκηση του Νοσοκομείου στενοί συνεργάτες και βασικοί συντελεστές της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται τα τελευταία 2,5 χρόνια.

 

Η καθημερινή μας πρακτική επιβεβαιώνει ότι  μόνο με όρους συνεργασίας και κοινής συμπόρευσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του Νοσοκομείου μας μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να πετυχαίνουμε τους κοινούς μας στόχους.

 

Αυτή τη υγιή σχέση συνεργασίας που οικοδομήσαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια με όλο το προσωπικό με τις όποιες θεσμικές του εκφράσεις. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι, στοχεύοντας στην περαιτέρω ουσιαστική αναβάθμιση των δομών υγείας του Νομού Μεσσηνίας»

 

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας κ. Εμμανουήλ Μάκαρης δήλωσε:

 

«Στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε,  το δημόσιο νοσοκομείο έχει βασικότατο ρόλο στη προάσπιση της υγείας των πολιτών και πρέπει να ενισχυθεί. Το ΔΣ των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών προχώρησε σε μια πρώτη συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας κατά την οποία ετέθησαν τα ακόλουθα βασικά ζητήματα: η ασφάλεια των χώρων του νοσοκομείου, η προοπτική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα επείγοντα και τα τακτικά ιατρεία, η ενίσχυση των εφημεριών των νοσοκομείων και  η μέριμνα για την κάλυψη ανασφάλιστων ασθενών στα τακτικά ιατρεία»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *