Επέταξαν γαϊδουράκια για τα δρομολόγια στο metro

Ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού, που δείχνει να συμπαθεί και να εμπιστεύεται τα γαϊδουράκια στις υπόγειες σήραγγες. Φύλλο πορείας παρέλαβαν τα συμπαθή τετράποδα που μεταφέρουν τους τουρίστες στη Σαντορίνη, προκειμένου να παρουσιαστούν στα αμαξοστάσια και να αναλάβουν σε συνεργασία με τα αμαξάκια της Αίγινας, τα δρομολόγια του metro.

Αποφασισμένη να μην αφήσει τους υπαλλήλους, που η ίδια προσέλαβε (και μισθοδότησε πλουσιοπάροχα), να της χαλάσουν το αποφασιστικό προφίλ φέρεται η κυβέρνηση, που για τον λόγο αυτό προχώρησε σε επίταξη όποιου τετραπόδου ειδικεύεται στις μεταφορές ανθρώπων, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Τα γαϊδουράκια υποχρεώθηκαν με την ανάληψη των καθηκόντων τους να υπογράψουν ειδική σύμβαση περιορισμένου χρόνου, με την οποία δεσμεύονται να μην κάνουν την ανάγκη τους μέσα στις σήραγγες και να εκτελούν τα δρομολόγια με τον σανό που ορίζει το ενιαίο μισθολόγιο.

Με τη δρομολόγηση των γαϊδουριών και των αμαξακίων (που λειτουργούν ως σκευοφόροι και επιτρέπεται να μεταφέρουν ποδήλατα), αποκαθίσταται η ομαλότητα στο νευραλγικό κομμάτι των μέσων σταθερής τροχιάς. Ταυτόχρονα αναβιώνει η ηρωική εποχή του ’40, που τα γαϊδούρια της Πίνδου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον εθνικό θρίαμβο.

Ήδη, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Αττικό Μετρό, οι πρώτες αντιδράσεις του επιβατικού κοινού είναι θετικές, και τα μόνα παράπονα οφείλονται σε κάποιες ατυχείς στιγμές, όπου μερικά από τα άλογα των αμαξών δεν μπόρεσαν να κατανικήσουν τις ορμές τους και δοκίμασαν να ζευγαρώσουν εν ώρα υπηρεσίας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=21651

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *