One thought to “Σαλμάς. Κύκλωμα έβγαζε στο εξωτερικό φάρμακα γιά να τα πουλήσει σε πολλαπλάσια τιμή”

  1. Αφου ,μετα απο 4 πλεον χρονια ,κανενα ζωντανο δεν εχει καταλαβει ακομα ποιο ειναι το κοινο συμφερον για να ανακαμψει η χωρα ,μην περιμενετε αλλαγη .

    Η νοοτροπια αυτου του λαου δεν εχει αλλαξει τοσους αιωνες ,τωρα θα συμμορφωθει ;
    Τωρα που ευνοειται ο μονοχνωτισμος και η διατηρηση των κεκτειμενων ;
    Μα τωρα ειναι που βγαινει το πραγματικο προσωπο του καθενος μικροαπατεωνα ,να προσπαθει να κονομησει εις βαρος των αλλων !
    Τωρα ειναι που θα κλειστει στο καβουκι του ο καθενας Ελληναρας και θα σκεφτει την καθε κομπινα για να γλιτωσει ,ταχα ,τη φαμιλια του .
    Τωρα ειναι η περιοδος που θα παρει ο διαολος την καθε κοινη προσπαθεια για οτιδηποτε !

    Γιατι ετσι ειμαστε .
    Αυτα τα γονιδια κληρονομησαμε απο τους προγονους μας .
    Παντα θα ενεργουμε συμφεροντολογικα ,παρορμητικα και χωρις ιχνος σχεδιου .Και η παρορμηση ( μαζι με την αγνοια του κινδυνου ) μπορει να αποδιδει στιγμιαια ,βλεπε μεμονομενα ξεσπασματα και εφημερες νικες ,αλλα μακροπροθεσμα δημιουργει αυτο το χαλι που ζουμε στην Ελλαδα !!!

    Αυτη η χωρα ηταν και ειναι σε καθεστως ομηριας και κατοχης απο τοτε που διαλυθηκε ,βαζοντας τα χερακια της και βγαζοντας τα ματακια της μονη της (μετα τον Πελ/σιακο πολεμο ) και ουδεποτε σηκωσε κεφαλι και ουτε θα σηκωσει ποτε !

    Αν δεν βρεθει καποιος ή καποιοι να εμπνευσουν εμπιστοσυνη και συγχρονως να τιμωρουν την καθε αδικια ( γιατι αυτο σημαινει Δημοκρατια ) ,αυτο το συνωνθυλευμα που λεγεται Ελλαδα ετσι θα συνεχισει να πορευεται ,ακυβερνητο και ερμαιο ,αν και οταν το επιτρεπουν οι ισχυροι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *