Η προσπάθεια διαπόμπευσης του Έλληνα ιατρού από τον ΕΟΠΥΥ στόχο έχει να συγκαλύψει το κούρεμα των ιατρικών αμοιβών

Σε συνέχεια της σφοδρής αδικίας που επιτελείται απέναντι στους γιατρούς μετά τη διυπουργική απόφαση να αποπληρωθεί μέρος των οφειλών των γιατρών και όχι το ποσό που τους αντιστοιχεί από το ελληνικό κράτος, ήρθε να προστεθεί η διαπόμπευση των ιατρών από τον ΕΟΠΥΥ με το από 24/1/2013 δελτίο τύπου του στο οποίο κατασυκοφαντούνται οι ιατροί.

Με το δελτίο τύπου αυτό ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τους Έλληνες για τον εξής ένα ιατρό που στην Ανατολική Αττική προέβη σε πλασματική συνταγογράφηση, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσουν τόσο την καθυστέρηση στη καταβολή των δεδουλευμένων τους καθώς επίσης και στο μεγάλο κούρεμα που θα επιχειρηθεί. Δεν αναφέρονται όμως στους χιλιάδες ιατρούς που παραμένουν απλήρωτοι προσφέροντας τις ιατρικές υπηρεσίες τους δωρεάν. Ο ΙΣΑ σε κάθε περίπτωση συνηγορεί στη τιμωρία των επιόρκων , πλην όμως πρέπει να ενημερωθούμε για τις αμετάκλητες αποφάσεις, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί με κακοήθεις αντιπερισπασμούς και κυνήγι μαγισσών.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το συμφέρον του Έλληνα ασφαλισμένου και όχι αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από το στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση του Ασφαλιστικού Συστήματος.

Ο ΙΣΑ καλεί τον ΕΟΠΥΥ να προβεί σε διόρθωση του δελτίου τύπου αποκαθιστώντας την αλήθεια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                     ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

One thought to “Η προσπάθεια διαπόμπευσης του Έλληνα ιατρού από τον ΕΟΠΥΥ στόχο έχει να συγκαλύψει το κούρεμα των ιατρικών αμοιβών”

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Καταλαβε Ο Ι.Σ.Α οτι οταν το δημοσιο ( Ο.Π.Α.Δ , Ε.Ο.Π.Υ.Υ ή οποιο αλλο ονομα ) δεν εχει χρημα να πληρωσει αρχιζει να εκδιδει αποφασεις και ανακοινωσεις του κ&*ου !!!

    Δωξα τω θεω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *