Βρέθηκε κάποιος που ήξερε για το ΔΝΤ! Αλλά δεν ήξερε να το πει, γιατί ήταν κωφάλαλος.

Ένας πρωτόγονος άνθρωπος ήταν, απ’ ό,τι φαίνεται, ο μόνος στον οποίο είχε μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου για τα ύπουλα σχέδιά του, να παραδώσει τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως καταγγέλουν, όλοι οι συνεργάτες του

Ο ερημίτης, που ήταν ο μόνος που γνώριζε για την προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά δεν ήξερε να το πει, γιατί ήταν κωφάλαλος.

Από έναν ερημίτη ιθαγενή, που τον έχρισε σύμβουλό του λόγω της έντονης πασοκικής τριχοφυΐας, πήρε τελικά το ΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου για να προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ, δεδομένου ότι μόνο αυτός, από όλο το ΠΑΣΟΚ, παραδέχθηκε ότι ήταν ενήμερος για τις προθέσεις τού τότε πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, ούτε ο ίδιος γνώριζε για την προσφυγή του στο ΔΝΤ, το 2010, αφού όλα έγιναν κατά τη διάρκεια υπνοβασίας. Την ίδια στιγμή, οι συνεργάτες του δηλώνουν πλήρη άγνοια, αφού κάθε φορά που δοκίμαζε να θέσει το θέμα στο Υπουργικό Συμβούλιο, εκείνοι έκλειναν τα αυτιά τους και φώναζαν «νανανανανανα».

Ο Ιθαγενής, που δεν δίστασε να δηλώσει ότι είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, διαγράφηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ υπάρχουν σκέψεις να γίνει ψηφοφορία για την παραπομπή του σε προανακριτική, με την κατηγορία ότι συνωμότησε με τον Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας μαζί του, αντί να προτείνει μια από τις άλλες διαθέσιμες λύσεις, όπως έκαναν όλοι οι υπόλοιποι θαρραλέοι συνεργάτες του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=21593

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *