Νέα υπηρεσία διαχείρισης ραντεβού με γιατρό on-line

Το vriskodoctor.gr στηρίζεται στο εύρος και την αξιοπιστία του περιεχομένου του vrisko.gr, της No1 Μηχανής Αναζήτησης Επαγγελματιών, με πάνω από 3.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα, αλλά και 450.000 αναζητήσεις γιατρών!  Το vriskodoctor.gr και το vrisko.gr, είναι υπηρεσίες της Newsphone Hellas.

Μέσω του www.vriskodoctor.gr, από σήμερα οι ασθενείς μπορούν να κλείνουν ραντεβού με γιατρό on-line, γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος, απλά με ένα κλικ.

Οι γιατροί έχουν τώρα την δυνατότητα μέσω αυτής της υπηρεσίας, να επικοινωνούν καθημερινά με περισσότερους από 15.000 ασθενείς που ψάχνουν γιατρό μέσω του vrisko.gr, να έχουν το δικό τους σύστημα ραντεβού on-line και ακόμη να έχουν την προσωπική τους on-line γραμματεία ραντεβού, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Όλα αυτά, μέσα από μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, αρκεί ο γιατρός να συνδεθεί στο www.vriskodoctor.gr, να επεξεργαστεί τα στοιχεία του στην ειδική φόρμα και αφού γίνει επιβεβαίωση των στοιχείων του από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του www.vriskodoctor.gr, η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται!

Κάθε εγγεγραμμένος γιατρός στο www.vriskodoctor.gr μπορεί να ενημερώσει το πρόγραμμα των διαθέσιμων ραντεβού του, τα επαγγελματικά του στοιχεία, να δημιουργήσει την δική του προσωπική σελίδα και ακόμη να εμπλουτίσει την σελίδα του Gallery με φωτογραφίες και Video.

Έτσι οι ασθενείς που θα κάνουν αναζήτηση γιατρού με κριτήριο την ειδικότητα, αλλά και την περιοχή  που τους εξυπηρετεί, θα μπορούν να δουν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να επιλέξουν τον γιατρό και να κλείσουν το  ραντεβού μαζί του.

Παράλληλα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του vriskodoctor.gr, μέσα από ειδική πλατφόρμα που έχει αναπτύξει, παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένης εκπαίδευσης, σε κάθε γιατρό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Τώρα, ο κάθε εγγεγραμμένος γιατρός στο www.vriskodoctor.gr, βρίσκεται στο μοναδικό κομβικό και αμφίδρομο όχημα επικοινωνίας, μεταξύ γιατρών και ασθενών!
Μια  μοναδική ευκαιρία να αυξηθούν τα ραντεβού στα ιατρεία σας, να σας αναζητήσουν νέοι ασθενείς και να κλείσουν το ραντεβού τους μαζί σας. Μην ξεχνάτε ότι  μηνιαίως πάνω από 450.000 ασθενείς αναζητούν ένα γιατρό για να κλείσουν το ραντεβού τους!
Από σήμερα οι αναζητήσεις γιατρών του Vrisko.gr,
θα είναι πλέον τα ραντεβού του Vriskodoctor.gr.

Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas
Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet.
Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr, προσφέρει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής, σε  κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *