Γ.Ν.Καλαμάτας. Δελτίο τύπου

Η πορεία των έργων μέσω του ΕΣΠΑ που αφορούν την Α’θμια Φροντίδα Υγείας θα αποτελέσει το αντικείμενο της συνάντησης που θα έχει αύριο Τρίτη 22/1/2013 στις 10.00 π.μ. στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ο Διοικητής του Γ.Ν.Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος και οι συνεργάτες του με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ.Παναγιώτη Αλευρά και στελέχη των Διευθύνσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνονται:

  1. Η ολοκλήρωση των εργασιών στα Κ.Υ-Πύλου και Αγ.Νικολάου, συνολικού προϋπολογισμού 234.700 € και 121.800 € αντίστοιχα.
  2. Η έναρξη των εργασιών κτιριακής και ενεργειακής αναβάθμισης του Κ.Υ.Μεσσήνης, συνολικού προϋπολογισμού 230.000 €
  3. Η υποβολή των φακέλων στην Ενδιάμεση Διαχειριστική για την ένταξη των έργων κατασκευής των τεσσάρων Περιφερειακών Ιατρείων (Μεθώνης, Βλαχόπουλου, Πεταλιδίου και Άριος), συνολικού προϋπολογισμού 1.150.000 €.

Πρέπει δε να επισημανθεί ότι ύστερα από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστωρος κ. Δημήτρη Καφαντάρη, ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ξεκίνησε την σύνταξη των μελετών για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της αναβάθμισης-ανακατασκευής του Π.Ι.Κορώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *