4 thoughts to “Ο Υπουργός Υγείας Α.Λυκουρέντζος στη ΝΕΤ – 21/01/2013”

  1. Εχει το θρασσος και μιλαει ο εντολοδοχος της τροϊκας !!!

    Αντι να το κλεισει και να κανει τα παντα για να διευκολυνει το εργο των ιατρων ,λεει βλακειες του τυπου : ” οι ιατροι να ξεχασουν τα συνεδρια και τα ταξιδια …” και ” οποιος εφημερευει θα καθεται στο νοσοκομειο …” .

    Ανοητε Κε Υπουργε ,να σταματησουν οι ιατροι να δεχονται προσφορες απο τις εταιρειες για συνεδρια σημαινει οτι θα τον επιμορφωσει το υπουργειο !!!
    Να παραμεινει ο ιατρος στο νοσοκομειο σημαινει να τον πληρωνεις σαν ιατρο ΚΑΙ ΟΧΙ σαν καθαριστρια !!!

    Σημαινει ,τελικα ,οταν ανοιγεις το στομα σου να εχεις βρεξει τη γλωσσα στον εγκεφαλο λιγακι και οχι να μας τα σερβιρεις ξεροσφυρι !!!

  2. Αϊντε να χαθεις ,ανοητε ,που θα μας χρεωσεις και την ανικανοτητα ολων σας !!!

  3. Συγχωρεστε μου το ξεσπασμα ,αλλα δεν μπορω να ακουω τον καθε ανεπαγγελτο να κρινει ολοκληρο το επιστημονικο δυναμικο της χωρας και να το χαρακτηριζει σκουπιδι !!!

    Διοτι για κατι τετοιους αχρηστους αρχιζουν και φευγουν οι ιατροι στο εξωτερικο ( εμου συμπεριλαμβανομενου ) οπου χαιρουν εκτιμησης και σεβασμου !!!

    Ενω σ’αυτη τη χωρα χαιρουν σεβασμου κατι τετοιοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Γιάννη δεν σε συγχωρώ γιά τον απλούστατο λόγο ότι είπες πολύ πολύ λίγα!!!! Κάποτε πρέπει να πετάξουμε από πάνω μας τον φράγκικο καθωσπρεπισμό και να τακτοποιήσουμε όλους αυτούς τους μασκαράδες.
    Να αποτινάξουμε τα σάβανα της ντροπής και της ενοχής που μας φόρτωσαν οι ανθρωποκάμπιες-οσφυοκάμπτες πολιτικοί που «ορίζουν» τις τύχες αυτού του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *