Προεδρικό Διάταγμα υπογεγραμμένο … «Εν Βερολίνω»

Κλίκ στην εικόνα.

Απλά γιά να μην έχουμε αμφιβολία ποιοί κυβερνούν και από πού την Ελλάδα. Όλα έχουνε τη σημασία τους, ιδιαίτερα σε εποχές όπως η σημερινή. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευρισκόμενος εν Γερμανία για επίσημη επίσκεψη,  υπέγραψε ένα Προεδρικό Διάταγμα. Προφανώς οι συνεργάτες του βιάζονταν. Θα μου πείτε… Πρόεδρος είναι – υπογράφει ό,τι θέλει και όπου θέλει. Είναι αληθές. Αλλά ο συμβολισμός είναι ισχυρός. Αυτό το …«Εν Βερολίνω» φαρδύ πλατύ στο τέλος του Διατάγματος βγάζει μάτι.

Βεβαίως το περιεχόμενο του Διατάγματος αφορά ρυθμίσεις για ψυκτικές εγκαταστάσεις. Μικρό το κακό θα σκεφτείτε. Θα μπορούσε ο Πρόεδρος ωστόσο να το υπογράψει μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Ελπίζουμε πως για άλλα, «θερμότερα» ,ζητήματα από τις ψυκτικές εγκαταστάσεις, ο κ. Πρόεδρος αλλά και ο εκάστοτε Πρόεδρος, θα φροντίσει να βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα για να υπογράφει τα Διατάγματα.

Εκτός κι αν το έχουμε πάρει πια απόφαση πως ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα προετοιμάζεται, ολοκληρώνεται και υπογράφεται «Εν Βερολίνω».

Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις ή ψευδαισθήσεις και για να μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε την πρώτη και την έσχατη σελίδα του Προεδρικού Διατάγματος.

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/proedriko-diatagma-ipogegrameno–en-verolino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *