Το «σκανδαλάκι» του καθηγητή Παν. Σκανδαλάκη

Διαβάζουμε στις 7/7/11. Μεταξύ των άλλων αλλαγών που προβλέπει το προσχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ που έδωσε στη δημοσιότητα η υπουργός Παιδείας και προκάλεσε τη αντίδραση του πανεπιστημιακού κατεστημένου, είναι και το τέλος της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού.
Και επειδή παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις ο…
νόμος θα ψηφιστεί γιατί είναι αίτημα της κοινωνίας, κάποιοι σπεύδουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα, εξασφαλίζοντας με το παλιό σύστημα ακαδημαϊκούς τίτλους σε μέλη οικογενειών τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του καθηγητή στην έδρα της Περιγραφικής Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Σκανδαλάκη.

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος λέγεται ότι έγινε τακτικός καθηγητής μόλις έγινε υφυπουργός, φρόντισε να αξιοποιήσει υπέρ της συζύγου του την μέχρι τώρα πρακτική του «μεταξύ μας» για το βόλεμα των δικών μας.
Έτσι αύριο 8/7 το 21μελές εκλεκτορικό σώμα εκ του οποίου 4 μέλη από την έδρα του κ. Σκανδαλάκη και από ιατρικές σχολές άλλων πανεπιστημίων της χώρας, θα αναγορεύσουν την αναισθησιολόγο Νόνη Δεμέστιχα, σύζυγο του τακτικού καθηγητή της έδρας της ανατομίας, επίκουρη καθηγήτρια, στην έδρα του συζύγου.

http://www.kentri.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *