ΙΣΑ. Σχετικά με την άμεση καταβολή των δαπανών για τις λογοθεραπείες και λοιπές θεραπείες στους ιατρούς

Προς το ΤΣΑΥ

Αθήνα, 15-1-2013

                                                                                  ΑΠ 34812

 

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ»

«Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ»

Έχουμε λάβει μεγάλο αριθμό καταγγελιών για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής δαπανών για τις λογοθεραπείες και γενικά για ειδικές θεραπείες από το ΤΣΑΥ. Αποτελεί πλέον κοινό τόπο ότι έχει δημιουργηθεί τεράστιος αριθμός ιατρών, οι οποίοι καταβάλλουν κατά μέσο όρο μηνιαίως 350 ΕΥΡΩ για τις λογοθεραπείες και λοιπές θεραπείες έκαστου τέκνου τους και παρότι έχουν προβεί σε κάθε προβλεπόμενη και αναγκαία ενέργεια για τη καταβολή των δαπανών, παρά ταύτα και ενώ έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος το ΤΣΑΥ δεν έχει προβεί στην οφειλόμενη αποπληρωμή των σχετικών ποσών, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν τα 3.500 ΕΥΡΩ .

Όπως σας είναι γνωστό και ενώ οι ιατροί καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις εισφορές τους, παρότι τους οφείλονται τεράστια ποσά για τα δεδουλευμένα τους, έχουν επί προσθέτως να αντιμετωπίσουν αυτή τη τεράστια καθυστέρηση. Γίνεται λοιπόν σαφές ότι πρέπει άμεσα να αποκαταστήσετε αυτό το σοβαρότατο ζήτημα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                              ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *