Online νοσοκομειακά προγράμματα υγείας από τη myDirect

Η myDirect, μετά την ασφάλιση αυτοκινήτου και με τη φιλοδοξία να ανοίξει μία νέα εποχή στις online ασφαλίσεις υγείας, ξεκίνησε τη διάθεση των νέων νοσοκομειακών προγραμμάτων myHealth Care μέσω του www.mydirect.gr.

Τα νέα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας myHealth Care, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Prime Insurance, είναι ετήσιας διάρκειας και δίνουν στον ασφαλιζόμενο τη δυνατότητα για νοσοκομειακή περίθαλψη υψηλής ποιότητας μέσω σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

Πρόκειται για ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα που διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες του ασφαλιζόμενου, καθώς μπορεί να επιλέξει ο ίδιος το βαθμό και το είδος της κάλυψης που επιθυμεί και έτσι να καθορίσει το κόστος του προγράμματος.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει ασφάλεια από κάποιο δημόσιο ταμείο και θέλει να αποκτήσει ένα ιδιαίτερα οικονομικό πρόγραμμα υγείας, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κάλυψης μόνο σε δημόσια νοσοκομεία.

Επίσης, τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε σε ασφαλισμένους με κάλυψη από τον ΕΟΠΥΥ να εξασφαλίζεται πολύ χαμηλή απαλλαγή.

Προαιρετικά, παρέχεται μία σειρά από σημαντικές εξωνοσοκομειακές καλύψεις όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για επισκέψεις σε γιατρούς καθώς και η δυνατότητα δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης από κορυφαία ιατρικά κέντρα του εξωτερικού.

Στη διάθεση του ασφαλισμένου υπάρχει το Συντονιστικό Κέντρο υγείας, myHealth, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει:
– Ιατρικές συμβουλές
– Ενημέρωση για το δίκτυο των συμβεβλημένων νοσοκομείων

Με μία επίσκεψη στο www.mydirect.gr, μέσα από ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα myHealth Care, να υπολογίσει τα ασφάλιστρά του, να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί και να προχωρήσει άμεσα σε αίτηση ασφάλισης.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά, με μία κλήση στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της myDirect στο τηλέφωνο 801.803.83.83.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *