Βενιζέλειο. Αστυνομία στο νοσοκομείο ζητούν οι γιατροί!

Παραδειγματική τιμωρία & αστυνόμευση ζητούν οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο – Καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του γιατρού και κάνουν λόγο για τραμπουκισμούς και έλλειψη παιδείας.

Καταδικάζουν το συμβάν και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη της επίθεσης σε βάρος του γιατρού του Βενιζέλειου νοσοκομείου (δείτε εδώ), οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.Σ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζέλειου νοσοκομείου αναφέρεται:

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της απίστευτης βαρβαρότητας που μας διακατέχει σαν λαό και της έλλειψης παιδείας.

Για άλλη μια φορά τραμπούκοι έλυσαν τις υποτιθέμενες διαφορές τους ξυλοκοπώντας συναδέλφους των εκτάκτων Ιατρείων οι οποίοι πάνω στο καθήκον είναι έρμαια των ορέξεων θρασύδειλων τραμπούκων.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές και καλούμε την Διοίκηση και την πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε περιστατικά σαν αυτό να εκλείψουν και οι υπεύθυνοι για αυτά να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Εν τω μεταξύ, όπως είπε, στην ΕΡΑ Ηρακλείου ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δ.Μπρίμης, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ασφάλειας, έτσι έχει αναλάβει το έργο ιδιωτική εταιρεία security, που όμως δεν έχει δικαίωμα να προβαίνει σε συλλήψεις. Την αστυνόμευση, ως μοναδική λύση, στα καθημερινά σχεδόν πια, κρούσματα βίας σε βάρος των γιατρών “έδειξε” ο κ.Μπρίμης, ζητώντας προστασία από την αστυνομία, στους χώρους του νοσοκομείου.

http://www.cretalive.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *