Δεν είναι καλό το deal Λευτέρη!

Έχουν μια ψύχωση πάθει να το πω, μια εμμονή να το χαρακτηρίσω , να τους παρομοιάσω με άλογα και γαϊδούρια που έχουν βάλει παρωπίδες και δεν βλέπουν δεξιά και αριστερά που γίνεται χαλασμός κυρίου; Τα οικονομικά μυαλά έχουν βάλει κάτω τον πίνακα των εσόδων μόνο, τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν και τα λεφτά που χρειάζονται για να τις κλείσουν και όλα τα υπόλοιπα στον Καιάδα. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ αποδεικνύουν τούτο περίτρανα. Δεν είναι η αύξηση στον γενικό δείκτη κατά 1,82 που κι αυτός πλασματικός είναι αφού τα ποσοστά όλοι ξέρουμε πως είναι πολύ μεγαλύτερα. Είναι η ανάλυση των ποσοστών αυτών και αυτήν την φορά η αναφορά δεν είναι σε άντρες και γυναίκες, σε μορφωμένους πανεπιστημίου η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τρομάζεις σαν δεις πως σ αυτά τα ποσοστά της ανεργίας το 93% και κάτι ψιλά αφορά Έλληνες πολίτες… το υπόλοιπο μετα βίας 7% είναι οι ξένοι. Οι ξένοι που αν και με δυσκολία και αυτοί όπως λένε συνεχίζουν να εργάζονται μειώνοντας τις απαιτήσεις τους αφού οι υποχρεώσεις τους είναι και μικρότερες και ο έλεγχος φυσικά ανύπαρκτος, οι ξένοι οι οποίοι αν δεν τους πολυαρέσει κιόλας παίρνουν το κομπόδεμα, μπαίνουν στο λεωφορείο και πάνε στην πατρίδα πλούσιοι! Η ανεργία αφορά σε ποσοστό 93% Έλληνες πολίτες την ίδια ώρα που η χώρα ταχτοποιεί τους ξένους, αφού αυτοί είναι φτηνά εργατικά χέρια έχοντας απαλείψει από το λεξιλόγιο τους την λέξη «ανεργία».
Διαφωνείτε;
Ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες ειδικά αυτές που ζητούν κόσμο. Ζητείται κυρία από Βουλγαρία , κοπέλα από Ρωσία κτλ,κτλ. Θα πει κάποιος οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν πάνε! Μα σαφώς και δεν πας αφού το προσωπικό που ζητούν είναι αλλοδαπό αφού είναι πιο φθηνό!
Το να μετράμε την ανεργία λοιπόν, να καταγράφουμε την αύξησή της και να αναλύουμε τα ποσοστά της σε άντρες και γυναίκες, μορφωμένους λίγο ή πολύ δεν είναι το ζητούμενο.
Αν δεν πέσει το βλέμμα των οικονομικών μυαλών στα ποσοστά Ελλήνων ανέργων σε σχέση με τους μετανάστες και ξένους τότε πολύ σύντομα ετούτη η χώρα θα κατοικείται από κάθε άλλη φυλή και λαό εκτός από Έλληνες! Εκείνοι απλά θα έχουν πάει ως μετανάστες και ξένοι, έξω , σε άλλη χώρα εκεί όπου ζητάνε όχι εργάτες και εργάτριες αλλά επιστημονικό προσωπικό! Γελοίο δεν είναι! Εξάγουμε επιστήμονες παρ ότι νοσούμε σε όλους τους τομείς και εισάγουμε εργάτες… μάλλον κύριοι των οικονομικών και της ανάπτυξης αυτό δεν είναι και τόσο καλό deal!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *