Πάτρα: Γιατροί έπαιρναν μίζες έως 50.000€ από την φαρμακοβιομηχανία Bayer

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ βρίσκονται  με τα όσα αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο  η εφημερίδα «Το πρώτο Θέμα» γιατροί από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι γιατροί φέρονται να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους 130 που εμπλέκονται σε δοσοληψίες με τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer. Oι Ράμπο έχουν ανακαλύψει ότι κάθε μήνα η γερμανική εταιρία πίστωνε στους λογαριασμούς γιατρών από την Πάτρα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Κόρινθο και τη Θεσσαλονίκη ποσά από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Πριν από μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι σε λογαριασμούς γιατρών βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες αφορούσαν μεταξύ άλλων την Πάτρα, τα Γιάννενα, το Αγρίνιο, την Κόρινθο, και την ευρεία περιφέρεια της Αθήνας. Οι έρευνες ποτέ δεν προχώρησαν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό συνέβη γιατί τα κυκλώματα αυτά έχουν τεράστιες προσβάσεις στις τρεις εξουσίες: την εκτελεστική, στην οποία ελέγχουν πολιτικούς, στη δικαστική, στην οποία επίσης ελέγχουν δικαστές με πολλούς και διάφορους τρόπους, και στη νομοθετική, στην οποία καταφέρνουν και αλλάζουν νόμους κατά πώς βολεύει. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμα και στην περίοδο της κρίσης, υπουργός άλλαξε νόμο σε έξι μήνες από την προηγούμενη ψήφισή του και ο νόμος αυτός ευνοούσε ξένες φαρμακευτικές εταιρείες

Οι εμπλεκόμενοι στη διακίνηση των φαρμάκων με την εγκληματική υπερτιμολόγηση είναι η εταιρεία παραγωγής και ο γιατρός. Ο γιατρός έπαιρνε πάνω από τα μισά, αφού ενδεχομένως έδινε  και δωράκι σε κάποιο πρόσωπο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί φέρονται να έβαζαν στην τσέπη για ένα μόνο τεμάχιο φαρμάκου 1.000 ευρώ.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=30882

One thought to “Πάτρα: Γιατροί έπαιρναν μίζες έως 50.000€ από την φαρμακοβιομηχανία Bayer”

  1. Aυτοι κι’αν ” γουσταραν που ειναι Ελληνες ” !

    Οχι οτι και αλλοι λαοι δεν κλεβουν .

    Αλλα εδω στο Ελλαντα το ‘χουμε αναγαγει σε επιστημη !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *