Σαμαρά αυτή είναι εσχάτη προδοσιά της “κυβέρνησης” σου!!! Δικαίωμα κατάσχεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας, αποκτά η Τρόικα

Το δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου, χωρίς εξαιρέσεις, αποκτά η Τρόικα.
Όπως αναφέρεται στο φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως, δεν εξαιρείται τίποτα από την κατάσχεση σε περίπτωση που η χώρα δεν εκπληρώσει υποχρεώσεις, ούτε λόγω εθνικής κυριαρχίας, ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Συγκεκριμένα αναφέρεται στο ΦΕΚ: “Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης”.

Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο 4 με τίτλο: Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία, στην παράγραφο 4.4 αναφέρεται:

«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».

Η ίδια παράγραφος στην αγγλική γλώσσα, έχει ως εξής:

«The Beneficiary Member State, the Bank of Greece and the Hellenic Financial Stability Fund each hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Amendment Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgment or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgment, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law».

3 thoughts to “Σαμαρά αυτή είναι εσχάτη προδοσιά της “κυβέρνησης” σου!!! Δικαίωμα κατάσχεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας, αποκτά η Τρόικα”

  1. Απορω με τις αποριες σας …

    Δηλαδη τι περιμενατε ; Να μας δανεισουν επειδη ειμαστε ομορφοι ;;; Και να μην κερδισουν αυτοι ;
    Ποιος ειναι τοσο ηλιθιος να δανεισει καποιον ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ανεγκεφαλο ,οπως ειμαστε εμεις στην Ελλαδα και να μην εξασφαλισει πρωτα οτι ,αν κατι παει στραβα ,θα καλυψει τις απωλειες ;;;
    Και για φανταστειτε τι θα ακουγε ο Σαμαρας αν η χωρα πτωχευε …

    Αμ το αλλο ( φωτογραφικο )σχολιο ; Ο ” εφιαλτης ” Παπανδρεου !!!
    Ενω ολοι εμεις οι αχρηστοι και ανικανοι που ,ενω παραγαμε 1.000 ,ειχαμε απαιτηση να ζουμε και να δανειζομαστε 10.000 ,δεν εχουμε ευθυνες .Ο Παπανδρεου εφταιξε…

    Δεν προκειται ΠΟΤΕ ο Ελληναρας να καταλαβει οτι με την παρουσια του ,βλαπτει τη χωρα .
    Γιατι αυτος διαλεγει τους εκπροσωπους του .Και επομενο ειναι αυτοι να ομοιαζουν στα μουτρα του !!!

    Θα το ξαναπω και θα επιμεινω .Η Ελλαδα ειναι μια πανεμορφη χωρα ,ενα απο τα λιγα οικοπεδα στη Γη που ,δυστυχως ,κατοικειται !!!

  2. Οι καταληψίες δεν ξέρουν προφανώς την ελληνική ιστορία. Επειδή συνήθως η ιστορία επαναλαμβάνεται τους απαντάμε “μολών λαβέ” με το στόμα των πολιτών όχι των προδοτών πολιτικών που ποτέ δεν αντιλήφθηκαν τι σημαίνει πατρίδα γιατί για όλους αυτούς πατρίδα είναι η δόξα το χρήμα και η εξουσία. Είναι καιρός λοιπόν όλοι οι Ελληνες να δικαιώσουν την ύπαρξη τους και την ιστορία τους αλλά κυρίως να ξαναγράψουν ιστορία όπως αυτοί ξέρουν μοναδικά να το κάνουν.
    vor einigen Sekunden · Bearbeitet

  3. Ποια Ελληνικη Ιστορια ;;;

    Τι ειναι αυτο που καναμε καλα τα τελευταια 2000 χρονια και αξιζει να υπερηφανευομαστε κιολας !;!;!

    Που αλληλοφαγωθηκαμε μεταξυ μας επι Πελοπ/κου πολεμου και παραδωθηκαμε αμαχητι στους Ρωμαιους ;;; Αν δεν ηταν και Μ.Αλεξανδρος να μας ενωσει με το βουρδουλα ,θα ειχαμε αφανιστει απο προσωπου Γης .
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Που διαλεξαμε ( γιατι αυτη ειναι η αληθεια ) να υποταχτουμε στους Οθωμανους για να γλιτωσουμε απο τον Παπα ;;;
    Που αν δεν ηθελαν οι ” κουτοφραγκοι ” να διαλυσουν τους Τουρκους ,ακομα θα φοραγαμε φεσια και θα κοβαμε τα νυχια μας με τους σουγιαδες ;;;
    Που αντι να οικοδομησουμε ,μετα απο τοσες κακουχιες και κατοχες ,ενα σοβαρο κρατος φυλακισαμε ,βασανισαμε και σκοτωσαμε οποιον προσπαθησε να το κανει ;;;
    Που ξεκινησαμε εκστρατεια να καταλαβουμε την Μ.Ασια απο μονοι μας ,χωρις στρατηγικη ,σχεδιασμο και τη συμφωνη γνωμη των ισχυρων ;;;
    Λες και ημασταν υπερδυναμη !;!;!;!
    Που ,ταχα ,ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΜΕ τους ηλιθιους τους Ιταλους και μεσα σε μια βδομαδα καταληφθηκε η χωρα απο στους Γερμανους ,επειδη δεν ειχαμε πολεμοφοδια και αμυνομασταν με πετρες ;;;
    Που μας εβαλαν στην Ε.Ε και μας γεμισαν λεφτα για να τα διαχειριστουμε σαν 8χρονα παιδακια ,για να κανει ο καθενας μας οτι του καπνισει ;;;
    Αυτη η πατριδα ,που αναφερουμε συνεχεια λες και εμεις μονο εχουμε ,εχει υποστει τα πανδεινα λογω της ανικανοτητας και της βλακειας μας να την υπερασπιστουμε τελικα !

    Αυτη ειναι η ιστορια μας ,αγαπητε drzois και για να πω την αληθεια τετοια ιστορια καλα θα ειναι να μην την ξαναγραψουμε !

    Και για να κλεισω .
    Το ” μολων λαβε ” το ειπε μια αλλη φυλη που ειχε το θαρρος να ξεσκεπαζει την αδικια ,να εξαιρει την ανδρεια και να ΠΑΤΑΣΣΕΙ την ανικανοτητα !
    Μια φυλη που σκοτωνε τα ιδια της τα παιδια προκειμενου να προφυλαξει την πατριδα απο τους ανικανους να προσφερουν σε αυτη !!!

    Μεγαλη ιδεα εχουμε σχηματισει για τον εαυτο μας .Αντι να στρωσουμε τον κωλο μας κατω και να κανουμε κατι για τη χωρα ,θυμομαστε ιστοριες που μας κατεστρεψαν !

    Και αυτη την πλανη πληρωνουμε ΠΑΛΙ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *