Πάτρα: Θρίλερ στην μονάδα αιμοκάθαρσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου – Αιμοκαθαρόμενοι ζητούν λίγη ζεστασιά

ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ

Αρνούνται να μπουν για αιμοκάθαρση-Συνθήκες παγετού για τους αιμοκαθαρόμενους – Η Διοίκηση δεν παίρνει ούτε ένα φορητό μέσο θέρμανσης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αιμοκάθαρση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς σήμερα το πρωί η πρωινή βάρδια    των αιμοκαθαρόμενων αρνείται να μπει για αιμοκάθαρση, καθώς δεν υπάρχει θέρμανση στη μονάδα.

Αυτό που ζητούν είναι λίγη ζεστασιά, καθώς επικρατούν συνθήκες παγετού στην μονάδα αιμοκάθαρσης, με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμα και στους 6 βαθμούς Κελσίου, τη στιγμή μάλιστα που η πίεση των ασθενών που αιμοκαθαίρονται πέφτει ακόμα και στο 20!

Και παρ’ όλο που το πρόβλημα αυτό δεν είναι σημερινό, η διοίκηση του νοσοκομείου διαμυνείει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, αλλά ταυτόχρονα “σφυρίζει αδιάφορα” στις εκκλήσεις έστω για θέρμανση με φορητά μέσα!

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=30444

4 thoughts to “Πάτρα: Θρίλερ στην μονάδα αιμοκάθαρσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου – Αιμοκαθαρόμενοι ζητούν λίγη ζεστασιά”

  1. Μην ανησυχείτε αγαπητοί ασθενείς.Το σημαντικό γιά όλους μας είναι να παραμείνουμε στο ευρώ!!Γιατί αλλιώς με την δραχμή δεν θα είχαμε θέρμανση!!!(ενώ τώρα έχετε!!),δεν θα είχαμε υγεία(γιατί τώρα βέβαια έχετε),δεν θα είχαμε γιατρούς(ενώ τώρα έχετε στον ΕΟΠΠΥ!!!),δεν θα είχατε σχολεία(ενώ τώρα που κλείνουν και συγχωνεύονται έχετε!!),δεν θα είχατε δουλειά(ενώ τώρα με την επίσημη ανεργία στο 30% έχετε!!!),κτλ.
    Μην απογοητεύεστε!Ευτυχώς που κάθε τρεις και λίγο μας σωνουν από την πτώχευση πολιτικοί του επιπέδου Γ.Παπανδρέου,Α.Σαμαρά και Κουβέλη !!!

  2. Αχ βρε Κωστα.

    Εσυ νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ανθρωπους με μυαλο …

    Μα ,αν ειχαν μυαλο θα συνεχιζαν να ακολουθουν σαν τα προβατα τους ιδιους απατεωνες ;;;
    Τι να καταλαβει ο καθε Ελληναρας για το μελλον της χωρας ;
    Αυτον τον ενδιαφερει να κανει την μικροκομπινα του και ολοι οι αλλοι να παν’ να πνιγουν !
    Μεχρι εκει μας κοβει !

    Δεν εχεις καταλαβει τι κωλοφαρα ειμαστε !;!;!

  3. Γιάννη μου ,τα λέμε και τα ξαναλέμε μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή όλοι μας.

  4. Κωστη ,

    Ειναι τετοιες οι επιδρασεις και οι αλλοιωσεις στο (ηδη ελλατωματικο )γονιδιωμα του Ελληνα ,που ΠΟΤΕ δεν θα καταφερει να γινει πειθαρχημενος ,ομαδικος και πολιτισμενος ξανα .

    Θυμησου οτι απο την αρχη της παρουσιας μας στον Ελλαδικο χωρο η ιστορια μας ειναι μονο εριδες και φαγωμαρα μεταξυ μας !
    Μεχρι και τους θεους μας ετσι τους φανταζομασταν !!!

    Και οι υπολοιποι λαοι ειχαν εμφυλιους πολεμους αλλα αφου τελειωσαν καθησαν ψυχραιμα και σκεφτηκαν οτι αυτο δεν ειναι προς οφελος της χωρας .

    Εμεις ειμαστε ,αυτη τη στιγμη ,κατι λιγοτερο απο 10.000.000 αγανακτισμενοι ,ασυδοτοι ,ανομοι και συμφεροντολογοι πολιτες μιας χρεοκωπημενης πνευματικα χωρας (γιατι οικονομικα εχουμε φαληρισει καμποσους αιωνες πριν ) ,που επιβουλευονται ο καθενας την ευημερια του διπλανου του !

    Και ξερεις τι μου αρεσει ; Οτι θεωρουμε εαυτους ανωτερους απο τους “κουτοφραγκους ” .
    Τους αποκαλουμε βαρβαρους (ποιους ,του Γοτθους τους Ουννους και ολους αυτους που ,αντιγραφοντας τους αρχαιους Ελληνες – οχι εμας -προηγαγαν τον πολιτισμο ),ακομα και τωρα που εμεις εχουμε ανεβει στα δεντρα και εκεινοι ειναι που παραγουν πολιτισμο !!!

    Ειμαστε μια φαρα που κατοικησε το καλλιτερο κομματι γης στον πλανητη και το εκανε σαν τα μουτρα της !!!
    Και δεν εχουμε δει ακομα τα χειροτερα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *