ΕΟΠΥΥ: Εμπάργκο και από τους φυσικοθεραπευτές

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν – από τις 3 Δεκεμβρίου – τις φυσικοθεραπείες, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών αποφάσισε να αναστείλει την πίστωση προς τον μεγαλύτερο φορέα παροχής περίθαλψης, ο οποίος οφείλει στους φυσικοθεραπευτές δεδουλευμένα για υπηρεσίες που έχουν προσφέρει τα έτη 2010 – 2011.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, ο κλάδος έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του, καθώς εργάζεται και μένει απλήρωτος από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και σήμερα.

Επίσης, τα ασφαλιστικά ταμεία οφείλουν δεδουλευμένα στους φυσικοθεραπευτές για υπηρεσίες που έχουν προσφέρει σε ασφαλισμένους τους για τα έτη 2010-2011, χωρίς να γνωρίζουμε πότε και πως θα γίνουν οι πληρωμές και αν θα υπάρξει ‘κούρεμα’ και σε ποιο ποσοστό.

Οι φυσικοθεραπευτές επισημαίνουν ότι – μέχρι σήμερα – οι ηγεσίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, αθετούν κατ’ εξακολούθηση τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις τους για πληρωμή των δεδουλευμένων του 2012.

Με μονομερή και αδιάλλακτη στάση, μεταβάλουν τους όρους εργασίας των συμβεβλημένων φυσικοθεραπευτών με τον Οργανισμό.

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=20396

One thought to “ΕΟΠΥΥ: Εμπάργκο και από τους φυσικοθεραπευτές”

  1. 1) Σχέδιο για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και τη μείωση του χρόνου εξόφλησης των υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης (από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους).
    2) Πώς θα γίνει η εξόφληση των οφειλών του Δημοσίου.

    http://greekdoctors.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *