“Ενέσεις” ύψους 500.000 δολαρίων από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής στην Κρήτη!

Πρόκειται για την ευγενική χορηγία μεγάλης ποσότητας υγειονομικού αναλώσιμου υλικού από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής συνολικής αξίας 500.000 δολαρίων που θα διανεμηθεί στα νοσοκομεία της Κρήτης.
Αποδέκτης μιας σημαντικής κοινωνικής προσφοράς θα γίνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και η Κρήτη γενικότερα.

Πρόκειται για την ευγενική χορηγία μεγάλης ποσότητας υγειονομικού αναλώσιμου υλικού από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC), συνολικής αξίας 500.000 δολαρίων .

Το υλικό αυτό προορίζεται και θα διανεμηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας του νησιού.

Το φορτίο της δωρεάς  έφτασε με κοντέινερ στην Αθήνα στις 9.11.2012, εκτελωνίσθηκε άμεσα, με άδεια των Υπουργείων Οικονομίας και Υγείας ατελώς, ήρθε στην πόλη μας χθες, εκφορτώθηκε και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου στη Χρυσοβαλάντου.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της δωρεάς θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου στην Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντουαύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής θα παραστεί ο εκπρόσωπος της στην Κρήτη κ. Ιπποκράτης Μπελαδάκης και άλλα μέλη της και από το Διεθνή Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC) η κα Δέσποινα Κατσιβελάκη, εκπρόσωπος του Οργανισμού στην Ελλάδα, οι οποίοι και θα παραδώσουν την δωρεά στον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής έχουν προσκληθεί ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, Ο Γ. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Δεικτάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης και οι Διοικητές των νοσοκομείων.

Η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και ο Διοικητής της κ. Αντώνης Γρηγοράκης ευχαριστούν θερμά τους δωρητές, ιδιαίτερα τον κ. Ιπποκράτη Μπελαδάκη, καθώς και τον κ. Μάνο Χαλβατζή για τη σημαντική προσφορά του αλλά κυρίως για το όραμα που προσφέρει ως νέος άνθρωπος και επαγγελματίας στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εργασίες φορτοεκφόρτωσης του κοντέινερ των 40 ποδών που έφθασε στο Ηράκλειο, ανέλαβαν και εκτέλεσαν αφιλοκερδώς οι ΓΕΡΑΝΟΙ ΧΑΛΒΑΤΖΗ- Ανυψωτικές – Μεταφορικές Εργασίες – Καλαθοφόρα- Οδική Βοήθεια, που εργάστηκαν εθελοντικά με απόλυτη συνέπεια από τις 7 το πρωί ως πολύ αργά το μεσημέρι, συμβάλλοντας στην σημαντική αυτή προσφορά.
http://www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *