Το …βαλιτσάκι της ΕΥΠ “δείχνει” το Εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σαλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Cretalive, για τον έλεγχο που έχουν ξεκινήσει οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές αναφορικά με το Εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, τον δρόμο για να στραφούν οι έρευνες προς την κατεύθυνση αυτή “έδειξε” το περίφημο βαλιτσάκι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και η καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μεταξύ των υπόπτων της πολύκροτης υπόθεσης. Στις συνδιαλέξεις αυτές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες γίνονται συγκεκριμένες αναφορές στο Εργαστήριο Τοξικολογίας , σχετικές με την χορήγηση Πιστοποιητικών Τοξικομανίας.

Προκειμένου να διαμορφώσει προσωπική άποψη για το θέμα και να εξακριβώσει τί ακριβώς αναφέρεται σε αυτές τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, αλλά και για να διαπιστώσει την εξέλιξη της προανάκρισης , βρέθηκε σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Νίκος Μαρκάκης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης θα ασχοληθεί επισταμένα με την υπόθεση αυτή και αν προκύψουν στοιχεία αναμένεται να την διαχωρίσει από την υπόλοιπη δικογραφία και να πάρει ξεχωριστό δρόμο προς το ανακριτικό γραφείο.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει ανοίξει “τον ασκό του Αιόλου” καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να “ξεσκονίσει” υποθέσεις ναρκωτικών σε βάθος χρόνου , θα εξετάσει τα πιστοποιητικά τοξικομανίας και να υπάρξει ενδελεχής για το θέμα, ενώ θα αναζητηθούν και τυχός ευθύνες και σε δικηγόρους που χειρίζονταν συγκεκριμένες υποθέσεις ναρκωτικών

http://cretalive.gr/crete/view/apokalupsh-to-…balitsaki-ths-eup-deichnei-to-ergasthrio-tojikologias-tou/48625

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *