Ο Αλέξης Τσίπρας στο CNN

«Το Μνημόνιο έχει αποτύχει» υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Παράλληλα, επανέλαβε την πρότασή του για σύγκληση διεθνούς διάσκεψης για όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με παράλληλη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους τους.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα εδώ και δυόμισι χρόνια δεν έχει πετύχει κανέναν από τους στόχους του. Αντίθετα, πρόσθεσε, έχει φέρει την ελληνική κοινωνία μπροστά σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν αποφασίστηκε κάτι ουσιαστικό, διότι το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Τσίπρας, πιστεύει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ευημερίας για τους ευρωπαϊκούς λαούς με αυτή την πολιτική.

«Είμαστε υποστηρικτές της ενωμένης Ευρώπης και της ευρωπαϊκής ιδέας και για τον λόγο αυτόν απαιτούμε να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και να οδηγηθούμε σε βιώσιμες λύσεις τόσο για το χρέος, όσο και για την ανάπτυξη», κατέληξε

One thought to “Ο Αλέξης Τσίπρας στο CNN”

  1. ” …Υποστηρικτες της ενωμενης Ευρωπης και της Ευρωπαϊκης ιδεας … ”

    Αν ο παρακατω ειναι ο τροπος να συνεχισει να λειτουργει το ηλιθιο αυτο κατασκευασμα που λεγεται Ελληνικο κρατος ,τοτε ζητω που καηκαμε !!!

    Αν αυτο το γελοιο υποκειμενο ,που προπυλακιζει τους συναδελφους του εργαζομενους αναισχυντα και υφος 100 Καρδιναλιων ,συνεχιζει να κρατα τη θεση του ,τοτε κλαφτα Χαραλαμπε !
    Και δικιο να εχει αυτος ο αξεστος ,το εχασε με την γομαροσυμπεριφορα του !!!

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΑΞΕΣΤΩΝ !
    Παρακολουθηστε το βιντεο και θα καταλαβετε γιατι η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο …

    http://www.youtube.com/watch?v=OpT9cMMCzPo&feature=relmfu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *