“Τήρησα όλους τους κανόνες της ιατρικής” λέει ο παιδοχειρουργός

“Σέβομαι τον πόνο των γονιών . Θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου, στους συναδέλφους μου, στην κοινή γνώμη, στον Ιατρικό Σύλλογο και στη δικαιοσύνη” δηλώνει ο γιατρός που έκανε την μοιραία επέμβαση στο 11 μηνών αγοράκι

Ενώ δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια Κοσμαδάκη, με το θάνατο του μόλις 11 μηνών αγοριού της  και την ώρα που είναι σε εξέλιξη η Ενορκη Διοικητική Εξέταση  που διέταξε η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο παιδοχειρουργός Γιώργος Σακελλάρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πατρίς” αναφέρει :“Εγχείρησα το παιδί τηρώντας όλους τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης σε σχέση με το περιστατικό”.

Ο παιδοχειρουργός, που έχει τεθεί σε αργία δεν θέλησε ωστόσο να μιλήσει λεπτομερώς για το θέμα πριν, όπως είπε, καταθέσει στην ΕΔΕ , που έχει ανατεθεί στον τον Πρόεδρο της Επιτροπής Χειρουργείου του Νοσοκομείου, Καθηγητή Ουρολογίας κ. Φραγκίσκο Σοφρά.

Ο γιατρός ανέφερε:

“Πιστεύω ακράδαντα ότι έκανα το καθήκον μου που είναι γνωστό σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης χειρουργώντας εκατοντάδες παιδιά με άριστα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι έχω τηρήσει όλους τους απα-
ραίτητους όρους της ιατρικής επιστήμης σχετικά με το περιστατικό.

Σέβομαι τον πόνο των γονιών και να είστε σίγουροι ότι συμπάσχω και εγώ για το ατυχές περιστατικό. Θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου, στους συναδέλφους μου, στην κοινή γνώμη, στον Ιατρικό Σύλλογο και στη δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα δικαιωθώ”, καταλήγει στη δήλωσή του.

 http://www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *