Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Κανείς δεν επιτρέπεται να πειραματίζεται με την Υγεία του Λαού.

Απόσυρση της οδηγίας για αναγραφή Δραστικής  Ουσίας

 

Ζητάμε άμεσα να αποσυρθεί το άρθρο για την Δραστική Ουσία.  Κανείς δεν επιτρέπεται να πειραματίζεται με την Υγεία του Λαού.

 

Γνωστοποιούμε τις σχετικές Ευρωπαϊκές Οδηγίες:  CELEX 687JO2666 απόφαση Δικα-στηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου,  απόφαση C-322/01 Δικαστηρίου της Γερμανίας, απόφαση 2644/2010 Καταχ. Αποδοχής  Δικαστηρίου της Ιταλικής  Δημοκρατίας. Η χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή είναι ιατρική πράξη και η αντιποίηση του Ιατρικού επαγγέλματος δεν επιτρέπεται βάσει Διεθνών,  Ευρωπαϊκών και Ελληνικών νόμων.

 

Ενημερώνουμε ότι ο Ιατρικός Κόσμος δεν πρόκειται να εφαρμόσει την αναγραφή της Δραστικής Ουσίας.  Θα εφαρμόσει αυτό που εφαρμόζει όλη η Ευρώπη, δηλαδή θα αναγράφει το φάρμακο που κρίνει απαραίτητο για τον ασθενή και το εμπιστεύεται.  Καθορίζει δε τη δοσολογία και τη διάρκεια της θεραπείας  ο Ιατρός,  ο οποίος με επιστημονικά κριτήρια κρίνει.

 

Αν η απάντησή σας είναι ότι το επιβάλλει η Τρόικα,  ρωτάμε την Τρόικα : «Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι πολίτες τους,  θεραπεύονται με δραστικές ουσίες, δηλαδή τους χρησιμοποιούν ως φθηνά πειραματόζωα;»

 

Επομένως διαλέγετε  ή  αποσύρετε τη διάταξη και αφήνετε εν ηρεμία τον Έλληνα  Ιατρό να προασπίσει τη Δημόσια Υγεία  ή  ποινικοποιείτε την άσκηση του Ιατρικού επαγγέλματος.   Εμείς ως Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά σας γνωρίζουμε ότι δεν απεμπολούμε την Ιατρική μας ιδιότητα, ούτε θα γίνουμε  βορά σε οτιδήποτε κρύβεται πίσω από την επιμονή της Τρόικα να εφαρμοστεί η Δραστική Ουσία, επειδή αυτό δεν γίνεται για λόγους οικονομίας (διότι η αποζημίωση γίνεται με την φθηνότερη τιμή αναφοράς),  αλλά εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί.

 

Η Υγεία είναι το υπέρτατο Κοινωνικό Αγαθό και αυτό υπηρετεί ο Ιατρός.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ                                                                  ΠΑΥΛΟΣ  ΣΑΡΩΦ

2 thoughts to “Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Κανείς δεν επιτρέπεται να πειραματίζεται με την Υγεία του Λαού.”

  1. Μόνο αυτό ζητάτε κα Ανεμοδουρά!!Να αποσυρθεί η διάταξη γιά την δραστική ουσία!!Τα υπόλοιπα μέτρα του μνημονίου δηλαδή τα στηρίζετε;;Αν αποφασίσατε να δουλέψετε γιά τους γιατρούς που σας εξέλεξαν αλλά και τους ασθενείς που πλήττονται από τα νέα βάρβαρα μέτρα θα πρέπει πρώτα -πρώτα να απεμπολήσετε την κομματική σας στρατευση.Δεν μπορεί να ψηφίζετε ΝΔ στις εκλογές (όπως και ο κος Πατούλης στην Αθήνα)και μετά να διαμαρτύρεστε γιά τα μέτρα που ψηφίζει η κυβέρνηση των υποτακτικών της τρόικα και ντόπιων δωσίλογων.
    Ολα και όλα.Τέρμα το δούλεμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *