Θα είναι ο Σαμαράς εκείνος που θα πει ένα ΟΧΙ μετά από 72 χρόνια;

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ένα μεγάλο, ένα τεράστιο πολιτικό όνειρο. Δεν το έκρυψε ποτέ, άλλωστε: Να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και ο ελληνικός λαός του ανέθεσε, πριν λίγους μήνες, το τεράστιο αυτό καθήκον, αλλά και την ευκαιρία να υλοποιήσει το όνειρό του. Του εμπιστεύτηκε τις τύχες της χώρας σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας της. Και ο κ. Σαμαράς οφείλει να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ακριβώς τις επόμενες ώρες καλείται να απαντήσει ο σημερινός Πρωθυπουργός στο δραματικό ερώτημα αν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος στις πλάτες του, ή με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει τη χρυσή ευκαιρία να προτάξει τα στήθη του απέναντι στην αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ να κόψει την Υγεία μας. Θα γραφτεί στην Ιστορία με χρυσά γράμματα ή ως ο πρωθυπουργός που μας έκανε υποτελείς των Γερμανών; Στο χέρι του είναι.

Μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς έχει σταθεί όπως αρμόζει στον Έλληνα πρωθυπουργό. Με τη στάση του τιμά και την έννοια του «πρωθυπουργού» και αυτή του «Έλληνα». Έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρόκειται να συναινέσει με την αναίσχυντη απαίτηση της τρόικας και της Μέρκελ που θέλουν να μας «φορέσουν καπέλο» τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς επωνυμία φαρμάκου. Και πολύ σωστά, αφού μια τέτοια εξέλιξη θα έχει συνέπεια να ταΐζουν φάρμακα-δολοφόνους τον ελληνικό λαό για να βγάζουν κέρδη εκατομμυρίων ευρώ οι πολυεθνικές των επικίνδυνων ανώνυμων γενόσημων του Τρίτου Κόσμου.

Ως εδώ ο Αντώνης Σαμαράς έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όμως, μέχρι χτες ήταν η ώρα των λόγων. Και τα λόγια του ήταν σωστά. Σήμερα, ήρθε η ώρα των έργων. Πλέον, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει και σε πράξεις. Να αρνηθεί να παραδώσει στους δανειστές το πηδάλιο της χώρας. Να προτάξει τα στήθη του, αντί απλά να κάθεται και να παρατηρεί την πατρίδα μας να καταστρέφεται και τους πολίτες μέρα με την ημέρα να εξαθλιώνονται. Να προτάξει τα στήθη του με οποιοδήποτε κόστος. Και να είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες πατριώτες θα τον ακολουθήσουν..

Διότι ο πρωθυπουργός που θα αποφασίσει να παίξει με την υγεία μας, με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας, δεν είναι Έλληνας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δε μπορεί να επιτρέψει στους Γερμανούς να περικόψουν την Υγεία του ελληνικού λαού, επιβάλλοντας φάρμακα – δολοφόνους από χώρες του Τρίτου Κόσμου, μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι γερμανικές πολυεθνικές και οι ισραηλινές μητρικές τους.

Αυτό περιμένει από τον Αντώνη Σαμαρά ο ελληνικός λαός. Να σταθεί ξανά στο ύψος των περιστάσεων -και των λόγων του- και να μη δεχτεί να μας κάνει υποτελείς των Γερμανών, να μη δεχτεί αυτοί να αποφασίζουν αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε. Διότι υιοθετώντας την καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου, εκεί θα οδηγηθούμε.

Ο λόγος είναι προφανής… Αν βρεθεί «Έλληνας» πρωθυπουργός που θα ικανοποιήσει τα «έτσι θέλω» των Γερμανών φαρμακοβιομηχάνων, οι οποίοι θέλουν να θησαυρίσουν θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία των Ελλήνων, η Ελλάδα θα κατακλυστεί από φτηνά, ανώνυμα και αμφίβολης ποιότητας γενόσημα που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές κ.α.). Την ίδια στιγμή που υπουργείο, γιατροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι αντίθετοι σε αυτήν την πρακτική και τονίζουν ότι θα έχει ολέθριες συνέπειες σε Υγεία και Οικονομία.

Δια ταύτα; Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται να επιλέξει να υπηρετήσει είτε τα κέρδη των γερμανικών φαρμακοβιομηχανιών είτε την Υγεία των Ελλήνων που τον εξέλεγξαν. Ο κ. Σαμαράς έχει μια χρυσή ευκαιρία: Να γίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα πει «ΩΣ ΕΔΩ» στους Γερμανούς, φωνάζοντας ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με την Υγεία των παιδιών μας. Και τότε θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία. Αλλιώς, θα μείνει ως ο πρωθυπουργός που μας έκανε υποτελείς των Γερμανών, είτε γιατί υπέκυψε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, είτε γιατί θέλει απλά να ακούσει ένα «ΜΠΡΑΒΟ» από τα χείλη της Γερμανίδας καγκελάριου.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *