Ευρεία Διυπουργική Σύσκεψη για τα Ναρκωτικά στην Αθήνα.

Ευρεία Διυπουργική Σύσκεψη για το πρόβλημα των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, μετά από πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, με τη συμμετοχή των Υπουργών Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Δένδια, του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Καραγκούνη και της Υφυπουργού Υγείας, κ. Φωτεινής Σκοπούλη.

Συμμετείχαν, επίσης, οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης και Μαρίνος Σκανδάμης, η Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Μένη Μαλλιώρη, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, κ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γιώργος Καστάνης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε σε έκταση το ζήτημα της λειτουργίας και επέκτασης των μονάδων χορήγησης υποκαταστάτων του ΟΚΑΝΑ, εξετάστηκαν τα σύνθετα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας όσον αφορά την ομάδα των χρηστών ναρκωτικών, όπου επισημάνθηκε ότι η προσέγγιση πρέπει να είναι συνολική, αποφασίστηκε η επικαιροποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Ναρκωτικά, καθώς και ο συντονισμός των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων Υπουργείων, φορέων και υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *