18 μήνες φυλακή και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για 12 μήνες στην παιδίατρο

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και σε αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για 12 μήνες καταδικάσθηκε σήμερα από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η 65χρονη παιδίατρος του ΙΚΑ για το φακελάκι 30 ευρώ, που κατηγορείται ότι πήρε για να εμβολιάσει 2χρονο κοριτσάκι.

Η παιδίατρος άσκησε έφεση και η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο.

Η 65χρονη επανέλαβε τον αρχικό ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και ότι «τα χρήματα δεν ήταν φακελάκι». Υποστήριξε, δε, ότι εξέταζε πολλές φορές το συγκεκριμένο παιδί και στο ιδιωτικό της ιατρείο, χωρίς να εισπράττει επίσκεψη.

Η μητέρα της 2χρονης, πάντως, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τα 30 ευρώ ήταν φακελάκι, που ζητούσε η παιδίατρος για τον εμβολιασμό του παιδιού της.

One thought to “18 μήνες φυλακή και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για 12 μήνες στην παιδίατρο”

  1. Είναι απίστευτο. Ολη η Ελλάδα ασχολείται με τα 30 ευρω της παιδιάτρου. Σαφώς κι αν ήθελε φακελλάκι να τιμωρηθεί. Αλλά δεν είναι δυνατόν να ασχολούμεθα με τα 30 ευρω της παιδιάτρου και να μην ασχολείται κανείς με τα ..εκατομμύρια που εχουν μασήσει άλλοι γιατροί από τα φακελλάκια στα νοσοκομεία και από αναγραφή ψεύτικων ιατρικών πράξεων στα βιβλιάρια των ασθενών, με του τους φαρμακοποιούς που θησαύριζαν σε βάρος του Δημοαίου κλπ κλπ.
    Ετσι ειναι όμως στην Ελλάδα. Οι κλεφταράδες εξω και τα κλεφτρόνια μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *