Θυσιάζουν την υγεία μας στο βωμό των ξένων συμφερόντων!

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η χρονική περίοδος που διανύουμε αφού στο επίκεντρο των συζητήσεων Τρόικας – Κυβέρνησης βρίσκεται εκτός από τα εργασιακά και το θέμα της Υγείας.

Κάποιοι μάταια πασχίζουν να περάσουν το θέμα στα ψιλά…

Νομίζουν πως θα τους αφήσουμε να θυσιάσουν την υγεία των παιδιών μας για να εξυπηρετηθούν τα δικά τους συμφέρονται!

Πλανώνται πλάνην οικτράν… Θα μας βρουν απέναντί τους!

Η κα Μέρκελ, μέσω των Τροϊκανών, επιχειρεί να ασκήσει ασφυκτική πίεση στην ελληνική κυβέρνηση αναγκάζοντάς την να δεχθεί άνευ όρων όλες τις απαιτήσεις των ξένων «φίλων» μας…

Οι πολυεθνικές όπως είναι φυσικό, στο άκουσμα αυτής της είδησης τρίβουν τα χέρια τους αφού ήδη βλέπουν μπροστά τους τα εκατομμύρια που θα εισρεύσουν στα ταμεία τους!

Τι απαιτούν όμως οι Τροϊκανοί;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η τρόικα επιμένει στην συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας χωρίς επωνυμία φαρμάκου παρά το γεγονός ότι:

1. Όλοι οι φορείς (γιατροί, φαρμακοποιοί, υπουργείο) αντιτίθενται σε μία τέτοια κίνηση

2. Ο στόχος για περικοπή της δαπάνης στο φάρμακο έχει ήδη επιτευχθεί με τη δραματική της μείωση

3. Δεν υπάρχει κανένα αντεπιχείρημα

Θα μας «ταΐζουν» με το φθηνότερο φάρμακο χωρίς να ενδιαφέρονται για την ποιότητά του. Με τον τρόπο αυτό πετούν έξω από τα φαρμακεία το ελληνικό, επώνυμο και ποιοτικό φάρμακο…

Ο ασθενής θα προμηθεύεται φάρμακα από το Μπαγκλαντές, αμφιβόλου ποιότητας!

Εκτός όμως από την υγεία μας τίθεται και ένα άλλο ζήτημα. Με αυτό το απάνθρωπο μέτρο που προωθούν οι ξένοι δυνάστες μας οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζουν τα λουκέτα!

Χιλιάδες άνθρωποι θα πεταχτούν στο δρόμο, χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς να μπορούν να εξασφαλίζουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα…

Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση;

Όταν, λοιπόν, οι πολυεθνικές θα έχουν απαλλαγεί από τον «βραχνά» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και θα λειτουργούν ως μονοπώλιο στην Ελλάδα, τότε θα αυξήσουν σε τερατώδη ποσά τις τιμές των προϊόντων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη!

Επομένως αποτελεί ιερή υποχρέωσή μας να μην αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο! Οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για την υγεία, για τα παιδιά μας και για τον Έλληνα εργαζόμενο!

http://www.newsbomb.gr/

Μία μάχη που μόνο αν είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *