Νοσοκομείο Σητείας. Καρδιολόγος … με εισαγγελική παρέμβαση!

Κραυγή απόγνωσης απευθύνει ο διοικητής του νοσοκομείου Σητείας, Μανόλης Μακρονικολάκης ζητώντας την εφαρμογή της απόφασης της ΔΥΠΕ για να τεθεί στη διάθεση του νοσοκομείου,  ένας καρδιολόγος από τα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, όπου απασχολούνται εξι καρδιολόγοι.

Ο διοικητής, μάλιστα, διακρίνοντας τον κίνδυνο, τελικά να μην εμφανιστεί ποτέ καρδιολόγος στη Σητεία ζήτησε εισαγγελική παρεμβαση για να διασφαλίσει ένα γιατρό της συγκεκριμένης ειδικότητας για τους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα του ανατολικού άκρου του νησιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα … η Ζάκρος, από όπου για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο ένας ασθενής ως τον Άγιο Νικόλαο θα χρειαστούν … 6 ώρες!

Ο κ.Μακρονικολάκης, πάντως, μεταφέρει την εικόνα κατάρρευσης στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απουσία καρδιολόγου, αλλά και η – ουσιαστικά – ακύρωση της λειτουργίας των χειρουργείων και των κλινικών, με όλα τα περιστατικά να παραπέμπονται στον Άγιο Νικόλαο … με ευχές και προσευχές να “προλάβουν” οι ασθενείς … να φθάσουν!

http://cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *