EN.I.ΕΟΠΥΥ. Αίτημα στήριξης και συμπαράστασης

Αίτημα στήριξης και συμπαράστασης

 

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Όπως πιθανά γνωρίζετε η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, μαζί με τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες των εργαστηριακών ιατρών, τις ενώσεις των διαγνωστικών κέντρων και τις ιδιωτικές κλινικές ανά την επικράτεια, προχωρά σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ από την Δευτέρα 8/10/2012. Η κινητοποίηση θα λάβει την μορφή των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας.  Ανάλογα με τα παραγόμενα αποτελέσματα, θα προκύπτουν και οι ανάλογες συλλογικές αποφάσεις.

 

Ο αγώνας που δίνουμε είναι αγώνας για το αυτονόητο, το δικαίωμά μας να αμειβόμαστε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, βάση της σύμβασης που έχουμε υπογράψει με τον ΕΟΠΥΥ. Διεκδικούμε επίσης την αποπληρωμή των χρεών των παλιών ταμείων πρός όλους τους συναδέλφους, καθώς, ενώ τα χρέη των ταμείων προς το σύνολο των παρόχων είναι 3,5 Δις, η προηγούμενη κυβέρνηση έχει εγγράψει μόνο 1,5 Δις για αποπληρωμή, εάν και εφ’ όσον πάρουμε τα νέα δάνεια. Δεδομένου ότι οι φαρμακοποιοί έχουν εξασφαλίσει, βάση νόμου, “κούρεμα” μόνο 3,5%, οδηγούμαστε στο αβίαστο συμπέρασμα ότι το κούρεμα των λοιπόν παρόχων θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο !

 

Στον αγώνα αυτό, θεωρούμε κεφαλαιώδους σημασίας την στήριξη και συμπαράσταση των ιατρικών συλλόγων της χώρα. Γι΄ αυτό τον λόγο θα θέλαμε να ζητήσουμε την στήριξη και συμπαράστασή σας καθώς πιστεύουμε ότι οι ιατρικοί σύλλογοι, μπορούν να συμβάλλουν με αποφασιστικό τρόπο στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αλληλεγγύη σας.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Για την ΠΔ της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμμ.

                Γ. Ελευθερίου                                                       Εμ. Πολυζόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *