Αυτή η Κυβέρνηση ή έχει χάσει εντελώς τον μπούσουλα ή είναι τόσο βαθειά εξαρτημένη που δεν συγκινείται από κανενός είδους διαφορετική άποψη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου

Αυτή η Κυβέρνηση ή έχει χάσει εντελώς τον μπούσουλα ή είναι τόσο βαθειά εξαρτημένη που δεν συγκινείται από κανενός είδους διαφορετική άποψη.
Η χάραξη μιας νέας πορείας είναι προτέρημα αυτών που έχουν θέληση και οράματα, που πιστεύουν στις δυνάμεις τους, που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι αδιανόητο- για κοινούς θνητούς-πως ενώ σύσσωμοι οι κυβερνητικοί βουλευτές προ 20μήνου περίπου στήριζαν την κατάργηση της τροπολογίας Αβραμόπουλου από την τότε υπουργό κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την μη μετατροπή της Υγείας σε εμπόρευμα που θα πωλείται μέσω SUPER MARKETS Υγείας με υπαλλήλους γιατρούς των 500 Ευρώ, σήμερα γύρισε ο κόσμος ανάποδα και πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον κ.Αβραμόπουλο και να ανοίξουν [ όχι να απελευθερώσουν ] το επάγγελμα και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στο χώρο της Υγείας.
Μα που ζούμε    Που απευθύνονται   Σε ιθαγενείς πουλώντας μας χάντρες ή σε κάφρους
Η παλινωδία των θέσεων για    ύποπτα συμφέροντα   , η αφερεγγυότητα και ο εμπαιγμός όλων των κοινωνικών ομάδων και του ελληνικού λαού μέσα από δήθεν διαβουλεύσεις είναι πλέον χαρακτηριστικό αυτής της κυβερνητικής πολιτικής έρμαιο των οίκων αξιολόγησης, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Για τον Ι.Σ.Αιγίου

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ.   ΚΟΙΛΙΑΣ                                                           ΑΙΚ.  ΥΦΑΝΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *