Ιατρικές εξετάσεις για τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού στην Αθηναϊκή Mediclinic

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ SONY Αθηναϊκός επισκέφτηκε την Αθηναϊκή Mediclinic για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και όλες τις σχετικές εξετάσεις.
Στην ανακαινισμένη Αθηναϊκή Mediclinic που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, οι πρωταθλήτριες και κυπελλούχοι Ελλάδος, υποβλήθηκαν στις επιβεβλημένες για την έκδοση δελτίου ιατρικές πράξεις – και όχι μόνον, αφού εξετάστηκαν σχολαστικά σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη χρονιά συνεργασίας του Αθηναϊκού με την Αθηναϊκή Mediclinic, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης που παρέχει στην ομάδα ο όμιλος INTERAMERICAN στον οποίο ανήκει η κλινική.
«Οι τέσσερεις συνεχόμενοι τίτλοι της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα με αποκορύφωμα τον ευρωπαϊκό τίτλο του 2010, ασφαλώς προϋποθέτουν αγωνιστική ποιότητα υψηλού επιπέδου, όμως όλα ξεκινούν από την καλή υγεία των αθλητριών, που την ελέγχουμε με κάθε λεπτομέρεια» σχολίασε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής κ. Βαγγέλης Θωμόπουλος.

http://www.nextdeal.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *