Τα βρήκαν γιατροί- Λοβέρδος;;;

Υστερα από συνάντηση του υπουργού Υγείας με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου
Ικανοποιητικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι είχε η συνάντηση των εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο υπουργός κ. Α. Λοβέρδος φέρεται να τους είπε ότι το επάγγελμα τους είναι ήδη «ανοιχτό» και ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση επ” αυτού. Θα ισχύσει η κείμενη νομοθεσία.
Ο υπουργός τους είπε επίσης ότι οι ιδιώτες γιατροί οι οποίοι δεν θα έχουν σύμβαση με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα μπορούν να εξυπηρετούν ασθενείς – πελάτες τους, γράφοντας συνταγές, καθώς και ότι το θέμα της χορήγησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους γιατρούς «περνά» από τις Νομαρχίες στους Ιατρικούς Συλλόγους. Το τελευταίο θα συμπεριληφθεί στο «νομοσχέδιο – σκούπα» του υπουργείου Υγείας το οποίο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
Οπως δήλωσε στο ΒΗΜΑ ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλης, «πρέπει να υπάρξει αυτοκάθαρση του ιατρικού χώρου μέσα από την ενδυνάμωση των Ιατρικών Συλλόγων».

One thought to “Τα βρήκαν γιατροί- Λοβέρδος;;;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *