ΕΟΠΥΥ. «Εξόφληση γιατρών για τον Ιούνιο»


Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες θα
εξοφληθούν για τον Ιούνιο οι γιατροί που έχουν υποβάλλει τα
απαιτούμενα δικαιολογητικά. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι
δεν τα έχουν καταθέσει εγκαίρως, να επισπεύσουν την προσκόμιση
τους προκειμένου να μην δημιουργηθεί αδικαιολογήτως εικόνα
απλήρωτων γιατρών.

4 thoughts to “ΕΟΠΥΥ. «Εξόφληση γιατρών για τον Ιούνιο»”

  1. Η τακτική γνωστή από τους κυβερνώντες της τάχα!!!επαναδιαπραγμάτευσης.
    Πετάξτε τους ένα κομμάτι ψωμί γιά να πάψουν να διαμαρτύρονται(στους συναδέλφους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΠΥ αναφέρομαι) και να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας,όσοι από αυτούς συμμετέχουν.
    Πληρώστε τους λοιπόν τον Ιούνιο,να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες και θα δούμε μέχρι την επό……όμενη πληρωμή .Κερδίζουν έτσι χρόνο και προπάντων…….χρήμα .Μέχρι να ξανααποφασίσουν γιά απεργία/επίσχεση εργασίας θα έχει παρέλθει το έτος 2012.Ποιός θα έχει τότε όρεξη γιά απεργίες.
    Ετσι όμως δεν λύνεται το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης του ΕΟΠΠΥ ούτε πολύ περισσότερο το θέμα των χρωστούμενων ποσών από τα ασφαλιστικά ταμεία.
    Δυστυχώς οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες δίνουν ανάσες ζωής σε χρεωκοπημένα εξ αρχής πειράματα τύπου ΕΟΠΠΥ .

  2. … και προφανώς όπου χρησημοποιείται η λέξη “ιατροί” μην φανταστείτε ότι εννοούνται και οι εργαστηριακοί, οι οποίοι είναι απλήρωτοι και για τον Μάιο και η περισσότεροι για μέρος του Γενάρη – αυτοί είναι άλλο πράγμα (ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΙΑΤΡΟΙ”) και χρήζουν ειδικής μεταχείρησης από το υπουργείο, τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., από τους συλλόγους μας, ακόμα κι από μεγάλη μερίδα κλινικών συναδέλφων (που έτσι ή αλλιώς την δουλειά τους την κάνουν μέσω των μεγάλων διαγνωστικών SUPER MARKETS, για γνωστούς σε όλους μας λόγους) …

  3. Δεν ξερω κατα ποσο φταιει αποκλειστικα η συνδικαλιστικη μας εκπροσωπηση ή λιγακι και εμεις. Καθε φορα αγωνιουμε (οι συμβεβλημενοι) για το ποτε και ποσο θα πληρωθουμε απο ΕΟΠΥΥ και απο αλλα ταμεια. Αν δεν ειχε κανει κανεις συμβαση με αυτα ή αν τωρα, οπως υπαρχει η προτροπη, διακοψουν ολοι τις υποτιθεμενες “συμβασεις” θα λειτουργησει ο ΕΟΠΥΥ? Θα εχει ερεισμα ο καθε Προεδρος να απειλει? Ή θα τεθουν ολες οι συμβασεις σε νεα βαση? Μην γκρινιαζουμε λοιπον διαρκως για πληρωμες και συμβασεις οταν εμεις οι ιδιοι τρεχουμε να υπερασπισουμε και να κανουμε αυτες τις συμβασεις. Ειναι 10Ε η αμοιβη? ή το δεχομαστε ή δεν κανουμε “συμβαση”. Δεν τηρουνται οι οροι? Σταματαμε και βγαινουμε στον ιδιωτικο τομεα και στον ανταγωνισμο χωρις το αφερεγγυο κρατος αφεντη στο κεφαλι μας. Καποτε οι παλιοτεροι δουλευαμε με μικτη αμοιβη 6,46Ε και ειχαμε συμβασεις οι περισσοτεροι. Ας τα βρουμε πρωτα με τους εαυτους μας ως κλαδος και επειτα γκρινιαζουμε. Εχει δικιο ο κοσμος να πιστευει τον οποιο κ. Βουδουρη λεει: ” σε οποιον δεν αρεσει ας παραιτηθει”! Τολμαμε να το κανουμε? Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα….

  4. Αγαπητε Κε Κωνσταντινου ,

    Δεν ξερω αν το παρατηρησατε ,αλλα το “πηδημα”εχει ξεκινησει προ πολλου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *