Πάτρα. Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι;

09.59 Γιατρό χειρούργο που αξίωσε φακελάκι 2.500 ευρώ για να εγχειρίσει ασθενή έδειραν μέσα στο γραφείο του, στο Νοσοκομείο του Ρίου, μέλη της «Χρυσής Αυγής» που εκλήθησαν στο Νοσοκομείο από τους συγγενείς του ασθενούς! Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Αλλαγή», το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού. Ωστόσο, αντί ν’ αποταθούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή». Χρυσαυγίτες έφτασαν στο Νοσοκομείο, όρμησαν στο γραφείο του γιατρού και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από το Νοσοκομείο…

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών γιατρών (ΕΙΝΑ) Κώστα Γιαννάκενα, ο οποίος δήλωσε ότι το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται, ούτε από τους γιατρούς, ούτε απο τους εργαζόμενους, αλλά ούτε από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε στο thebest.gr, ότι “το καρκίνωμα με τα φακελάκια πρέπει να τελειώνει” και κάλεσε όσους έρχονται αντιμετώποι με τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις να προσφεύγουν στην Αστυνομία.

Το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την Αστυνομία.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/147077

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *