ΙατρικόςΣύλλογος Φθιώτιδας-Συμπαράσταση στους νοσοκομειακούς γιατρούς

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας στηρίζει τα μέλη του, τους νοσοκομειακούς γιατρούς καθώς και τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας και τους αγροτικούς γιατρούς που καθημερινά μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

 

Οι συνάδελφοί μας μη έχοντας εναλλακτικό εισόδημα, διανύουν περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις βασικές βιοτικές ανάγκες των οικογενειών τους.

 

Δεδομένου δε και των περικοπών που έχουν ήδη υποστεί στους μισθούς τους, βρίσκονται σε αδυναμία εξασφάλισης των προς το ζην.

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα τους και τις προσπάθειες και προτάσεις που θέτουν προκειμένου να  καταστεί δυνατή η εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας, λαμβανομένης υπ’ όψιν της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας κατανοώντας την δυσχερή οικονομική κατάσταση των μελών του, ανακοινώνει ότι στο επόμενο ΔΣ θα υπάρξει εισήγηση για μείωση της ετήσιας εισφοράς για όλους, που θα ισχύσει από 1/1/2013.

 

 

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος

Πρόεδρος

Μιχάλης Μπαρπαρούσης

Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *