Β.Πούτιν: “Καλύτερο το ομαδικό σεξ γιατί κάνεις και κανένα διάλειμμα”!

Το χαρακτηριστικό των μεγάλων ηγετών είναι το χιούμορ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν αποδεικνύει ότι το έχει και με το παραπάνω: Στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του, το Μάιο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, δηλώνοντας στο δίκτυο RT ότι “το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο από την ερωτική συνεύρεση μεταξύ δύο ατόμων, γιατί πολύ απλά οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν κι ένα διαλειμματάκι”!

Αναφερόμενος λοιπόν στις Pussy Riot που έχουν φυλακιστεί εεπειδή μπήκαν μέσα σε μία εκκλησία, διέκοψαν την λειτουργία και άρχισαν να παίζουν πακν τραγούδια,  υπενθύμισε πως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συμμετάσχει σε μια συνεδρία ομαδικού σεξ σε δημόσιο μέρος και είχαν ανεβάσει ένα βίντεο στο Ίντερνετ.

«Μερικοί θιασώτες λένε πως το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο απ’ ό,τι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων γιατί, όπως σε οποιαδήποτε ομαδική δουλειά,  μπορεί κανείς να τεμπελιάσει» πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Στην πουριτανική Αμερική θα αρκούσε για να γίνει πολιτικός σεισμός που θα τον κατβαράθρωνε, στην Ευρώπη, του Μπερλουσκόνι, του Σαρκοζί και το Στρος Καν, έχει γίνει … “Θεός” στο διαδίκτυο από ειδικά νέους που τον αποθεώνουν!

Εκτός από  τα πλεονεκτήματα του ομαδικού σεξ, ο «τσάρος» της Ρωσίας μίλησε για το καυτό θέμα της Συρίας, τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές, το πανκ συγκρότημα που ζητά την απομάκρυνσή του από την εξουσία, «Pussy Riot», αλλά και τον ιδρυτή του «ενοχλητικού» ιστότοπου Wiklileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

«Γιατί μόνο η Ρωσία θα πρέπει να επανεξετάσει τη θέση της; Ισως οι εταίροι μας στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα έπρεπε κι αυτοί να αλλάξουν τη θέση τους» τόνισε, καλώντας τις χώρες που συμμετέχουν με τη Μόσχα στη αναζήτηση μίας λύσης για τον τερματισμό της κρίσης στη Συρία να τροποποιήσουν τη θέση τους.

Για την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, ο Πούτιν ψηφίζει δαγκωτό… Ομπάμα.

“Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας έντιμος άνθρωπος που θέλει πραγματικά να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο”. Για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια, υποστηρίζοντας πως οι επικρίσεις του για τη Ρωσία είναι μία εσφαλμένη προεκλογική ρητορεία. «Μία προεδρία Ρόμνεϊ θα διεύρυνε το ρήγμα σχετικά με την αντιπυραυλική άμυνα που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Ευρώπη» πρόσθεσε.

Για τον Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε πως πρόκειται για μία πολιτική υπόθεση.

«Απ’ όσα γνωρίζω ο Ισημερινός απευθύνθηκε στις σουηδικές αρχές ζητώντας τους να εγγυηθούν πως ο Ασάνζ δεν θα παραδοθεί από τη Σουηδία στις ΗΠΑ. Εως τώρα, δεν έχει δοθεί καμία εγγύηση. Αυτό κάνει κάποιον να σκεφθεί πως είναι μία πολιτική υπόθεση».  

Ερωτώμενος για  την καταδίκη σε δύο χρόνια φυλάκιση τριών γυναικών του πανκ φεμινιστικού συγκροτήματος Pussy Riot έπειτα από τις κινητοποιήσεις τους εναντίον του σε εκκλησία, ο Πούτιν απάντησε πως «Το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα αισθήματα των πιστών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *