ΙΣΑ. Κ. ΣΑΛΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ..


 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, ο ΙΣΑ δια της Νομικής του Υπηρεσίας έχει ήδη προβεί στην κατάθεση σειράς αγωγών για λογαριασμό των μελών μας αναφορικά με την διεκδίκηση των οφειλομένων προς τους ιατρούς ποσών από τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ενταχθεί στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ για τα έτη 2010 και 2011, τα οποία ξεπερνούν τα 570.000.000 ευρώ(!). Ενημερωθήκαμε σήμερα από τα μέλη μας, τα οποία επιθυμούν να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα τους, ότι από σήμερα οι ΥΠΑΔ δεν χορηγούν αντίγραφο καταστάσεων με τις αναλυτικές δαπάνες των δικαιούχων. Πράγματι σε σχετική μας επικοινωνία, μας ενημέρωσαν οι υπάλληλοι των τοπικών ΥΠΑΔ ότι επειδή έληξε η συνεργασία που είχαν με εταιρεία που τους παραχωρούσε λογισμικό, διαγράφησαν και χάθηκαν  όλα τα στοιχεία και τα αρχεία των ιατρών, με αποτέλεσμα να μην δύνανται να χορηγούν τις συγκεκριμένες αναλυτικές καταστάσεις.

Όπως γίνεται σαφές το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και οφείλετε να το διερευνήσετε ώστε να αποδοθούν οι ποινικές και διοικητικές ευθύνες στους υπευθύνους, καθώς επίσης να αποκατασταθεί μέχρι αύριο το πρόβλημα , ώστε οι ιατροί να έχουν πρόσβαση στις αναλυτικές καταστάσεις .

Ο ΙΣΑ αναμένει την άμεση ανταπόκριση σας, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.


Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                  ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Κοινοποίηση : κο. Γεράσιμο Βουδούρη – Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

One thought to “ΙΣΑ. Κ. ΣΑΛΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ..”

  1. Ποιες ευθυνες να αναλαβουν οι αχρηστοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να εξασφαλισουν την καρεκλα για ακομα μια τετραετια ;;;
    Για παραδειγμα ,οριστε η συμπεριφορα τους απεναντοι στο νομο !

    http://www.iefimerida.gr/news/66477/ούτε-οι-βουλευτές-δεν-εφαρμόζουν-τον-αντικαπνιστικό-νόμο

    Απο τετοια χαϊβανια ,περιμενετε προκοπη !;!

    Αλλα ειπαμε ,η χωρα βριθει απο τετοιους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *