Ένταση και λιποθυμίες στο υπουργείο Υγείας (βίντεο)


Ένταση και λιποθυμίες σημειώθηκαν σήμερα Τρίτη στο υπουργείο Υγείας, όταν οι συνταξιούχοι που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας, εισέβαλαν στο κτίριο απαιτώντας να συναντηθούν με τον υπουργό, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Τελικά ο υπουργός συναντήθηκε με το προεδρείο των συνταξιούχων, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. «Μιλάμε για την πιο χυδαία, φασιστική αντιμετώπιση εκ μέρους του υπουργού, ο οποίος στην αρχή μας είπε δεν είναι εδώ. Στη συνέχεια έπρεπε να ανοίξουμε τις πόρτες του υπουργείου για να φτάσουμε εδώ κι όταν του είπαμε κ. υπουργέ συζητάται με όλους με τους συνταξιούχους δε θα συζητήσετε, μας είπε ότι είμαστε τραμπούκοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης.

One thought to “Ένταση και λιποθυμίες στο υπουργείο Υγείας (βίντεο)”

  1. Εσεις ομως ,σεβαστοι απομαχοι της ζωης ,δωσατε δυναμη σ’αυτους τους αναξιοπιστους και αχρηστους ,οπως αποδεικνυονται καθημερινα ,πολιτικους να πραξουν οτι πραττουν δεκαετιες τωρα !!!

    Ειπαμε ,εδω στην Ελλαδα ,οταν ο Θεος μοιραζε μυαλο ,εμεις ακουσαμε “γυαλο” και πηραμε μπολικο …

    Τωρα ειναι η ωρα να σταθειτε προ των ευθυνων σας ,και να σκεφθειτε πως πηγαινατε στην καλπη και ψηφιζατε τον καθε παραμυθα και αναισχυντο που σας εταζε λαγους με πετραχειλια (που εσεις οι ιδιοι τον πιεζατε να ταζει) .

    Δυστυχως ,οπως στρωσεις ετσι και θα κοιμηθεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *