Ανάκληση παιδικού μπουκαλιού νερού

Σε ανάκληση προϊόντος για λόγους ασφαλείας προχώρησε η εταιρεία H&M HENNES & MAURITZ A.E., όπως ανακοίνωσε η  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Πρόκειται για μπουκάλι νερού για παιδιά, η τιμή του οποίου είναι 3,95 ευρώ και διατίθεται σε δύο χρώματα, ροζ με κωδικό 74292 6 4212 50, και μπλε με κωδικό 74292 6 4212 82.

Το μπουκάλι έχει «pull-up» στόμιο που μπορεί να σπάσει σε μικρά κομμάτια, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κίνδυνο πνιγμού.

Η ανάκληση αφορά 83 τεμάχια, που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Η&Μ. Η εταιρεία έχει ήδη αποσύρει από τα σημεία πώλησης το προϊόν, έχει αναρτήσει σχετικές ανακοινώσεις στις βιτρίνες των καταστημάτων της και ζητάει συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία Η&Μ συνιστούν στους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να πάψουν άμεσα να το χρησιμοποιούν και να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Η&Μ (η απόδειξη δεν είναι απαραίτητη), προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 3212920 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση: info.gr@hm.com

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.hm.com.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *