Ο καρκίνος του μαστού “χτύπησε” κοριτσάκι 2 ετών!

Η ιστορία της Aleisha από το Τορόντο ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν οι γιατροί διέγνωσαν στο 2χρονο τότε κοριτσάκι καρκίνο του μαστού. Το σοκ για την οικογένεια της Aleisha ήταν πραγματικά μεγάλο. Σοκαρισμένοι όμως έμειναν ακόμη και οι γιατροί αφού στο παρελθόν δεν είχε ξαναδιαγνωστεί καρκίνος του μαστού σε τόσο μικρή ηλικία. Αμέσως το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε μαστεκτομή καθώς και σε αφαίρεση λεμφαδένων από τη μασχάλη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.

Η μικρή Aleisha στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί κι έτσι δε χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες.

Η μητέρα της εντόπισε πρώτη ένα μικρό εξόγκωμα στο στήθος της κόρης της όταν την σκούπιζε μετά το μπάνιο, σε μέγεθος περίπου όσο ένας αρακάς. Βεβαια το μυαλό της δεν πήγε ποτέ τόσο μακριά… Ωστόσο χωρίς να χάσει χρόνο απευθύνθηκε σε γιατρούς.

Η μικρή Aleisha σήμερα είναι τεσσάρων ετών και είναι απολύτως καλά. Το κοριτσάκι μιλώντας στην Daily Mail δήλωσε ότι ξέρει ότι είχε καρκίνο. Μάλιστα ισχυρίζεται πως καρκίνος είναι μία ασθένεια από την οποία κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πάνε στον παράδεισο, όμως “οι γιατροί εμένα με έκαναν καλά” λέει η ίδια…

Οι γιατροί, θεωρούν πλέον απίθανο να επιστρέψει ο καρκίνος, όμως η Aleisha θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια να υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους. Στην εφηβεία της θα πρέπει να κάνει πλαστική ανάπλαση στήθους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *