Ελεύθεροι με εγγύηση οι πλαστογράφοι ιατρικών συνταγών

Καταβάλλοντας από τρεις χιλιάδες ευρώ, αφέθηκαν οι ελεύθεροι ο 40χρονος και ο 37χρονος από το Αγρίνιο, που συνελήφθησαν προχθές επειδή  κατάρτιζαν πλαστές ιατρικές συνταγές και προμηθεύονταν ναρκωτικά, εξαπατώντας φαρμακοποιούς Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα  στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου , ενώ η σχετική προανάκριση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου

Να θυμίσουμε ότι ο 40χρονος ημεδαπός είχε νοθεύσει ιατρική συνταγή αγοράς φαρμακευτικών δισκίων που του είχε χορηγηθεί και με τη χρήση φωτοτυπικών μηχανημάτων την είχε αναπαραγάγει διατηρώντας μόνο τις ιατρικές σφραγίδες και υπογραφές.

Στη συνέχεια αποτύπωνε στα λευκά στελέχη, αύξοντες τετραψήφιους αριθμούς και προέβαινε στη χειρόγραφη συνταγογραφηση ναρκωτικών χαπιών είτε στο όνομα του είτε στο όνομα συνεργών του.

Με τη μέθοδο αυτή, οι δράστες προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σκευασμάτων, εξαπατώντας φαρμακοποιούς του Αγρινίου. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 371 ναρκωτικά χάπια, διάφορων εταιριών.
Οι συλληφθέντες μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας από τρεις χιλιάδες ευρώ έκαστος, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και κάθε μήνα θα πρέπει να παρουσιάζονται στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

http://www.agriniopress.gr/gegonota/13339-eleftheroi-egyisi-plastografoisyntages

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *