ΑΦΙΣΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ

 

 

 

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα 5000 συμπολίτες μας πεθαίνουν αιφνίδια χωρίς να έχουν κάποια συμπτώματα που θα τους οδηγήσουν στον γιατρό.

 

Πολλοί από αυτούς μπορούν να σωθούν εάν στην κρίσιμη στιγμή ο οποιοσδήποτε παριστάμενος  προσφέρει σωστά τις πρώτες βοήθειες μέχρι να σπεύσει το ΕΚΑΒ.

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, απεικόνησε σε αφίσα τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την βασική υποστήριξη της ζωής από τον οποιοδήποτε παρευρισκόμενο σε ενα επεισόδιο όπου υπάρχει άνθρωπος χωρίς αισθήσεις.

 

Ήδη φρόντισε για την τοποθέτηση των αφισών σε μέρη με μεγάλη προσέλευση κόσμου (σταθμοί λεωφορείων,σιδηροδρομικοί σταθμοί,ΚΕΠ,Τράπεζες,Εφορία,γήπεδα,δικαστήρια,εκκλησίες,ΚΑΠΗ,παραλίεςκλπ) σε όλο τον νομό Φθιώτιδας, δίνοντας την δυνατότητα ενημέρωσης του κοινού ώστε να μπορεί ο καθένας να προσφέρει βοήθεια στην κρίσιμη στιγμή.

 

Επιπλέον η αφίσα με τις οδηγίες για την βασική υποστήριξη ζωής, έχει ήδη αποσταλεί σε 15.000 σπίτια με την ευγενική προσφορά του Δήμου Λαμίας και της ΔΕΥΑΛ μέσω των μηνιαίων λογαριασμών ύδρευσης.

 

 

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος

Πρόεδρος

Μιχάλης Μπαρπαρούσης

Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *