‘Εντονη αντίδραση του ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας για την σύσκεψη με τον υπουργό

Με αφορμή την συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Υπουργό Υγείας κο Λυκουρέντζο, την Δευτέρα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας 1) ως εκπρόσωπος όλου του ιατρικού κόσμου του Νομού

2) ως επιστημονικά αρμόδιος για τα θέματα υγείας του Νομού

3) ως σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα υγείας, χαιρετίζει κάθε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενέργεια που προωθεί και δίνει λύσεις στα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας της περιοχής.

Παράλληλα καταγγέλλει κάθε ενέργεια που γίνεται χωρίς προγραμματισμό και σωστό σχεδιασμό που προκύπτει μετά από την υιοθέτηση της άποψης των καθ’ ύλην αρμόδιων φορέων για τα θέματα υγείας του Νομού.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται συναντήσεις με τον Υπουργό απο άτομα που έχουν ανεπαρκές γνωστικό επίπεδο των προβλημάτων υγείας και να λαμβάνονται αποφάσεις(?) αφήνοντας στο περιθώριο αφ’ένός μεν τον Ιατρικό κόσμο και αφ’ετέρου τις δημόσιες δομές του συστήματος υγείας (Υγειονομική Περιφέρεια,Νοσοκομείο) που γνωρίζουν πλήρως και εκ των ένδον τις ελλείψεις.

Ας πάψει επιτέλους η υγεία να γίνεται αντικείμενο πολιτικής, κομματικής και ατομικής εκμετάλλευσης κάποιων ειδικά στην δύσκολη περίοδο που περνάει ο ελληνικός λαός.

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος

Πρόεδρος

Μιχάλης Μπαρπαρούσης

Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *