Διαμαρτυρία Ψωμιάδη για την κατάργηση του παιδο-ογκολογικού στο Ιπποκράτειο

Να επανεξετάσει το ζήτημα της κατάργησης του παιδο-ογκολογικού τμήματος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και να άρει την απόφαση ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.

«Δεν είναι δυνατόν η Πολιτεία να δείχνει έντονη αναλγησία για μια ακόμη φορά στερώντας τις υπηρεσίες του παιδο-ογκολογικού τμήματος από ένα ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, από τα παιδιά μας. Είναι επιεικώς απαράδεκτο και απάνθρωπο να υποχρεωθούν τα παιδιά – ασθενείς, οι γονείς και οι συγγενείς τους να πηγαίνουν πλέον στην Αθήνα, στο αντίστοιχο τμήμα, καθώς δεν υπάρχει πλησιέστερο» τονίζει στην επιστολή του ο Δ. Ψωμιάδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης, έλαβε επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων σχετικά με επικείμενη κατάργηση του παιδο-ογκολογικού τμήματος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο τμήμα ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα χάρη στην προσφορά του ιδρύματος Σ. Νιάρχος και εξοπλίσθηκε με σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα με προσφορά του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *