«ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

Επίθεση από συνοδό ασθενούς, που κατέληξε ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, δέχτηκε μία νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Θεαγένειο». Όπως καταγγέλλει το δ.σ. του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, το συμβάν έγινε το βράδυ της 25ης Ιουλίου, στην παθολογική κλινική, όταν ο συνοδός επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια που έκανε μόνη της τη νυχτερινή βάρδια, προσπαθώντας να την πνίξει με τα χέρια του.
Η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε μήνυση για να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία για τον συνοδό, ώστε να γίνει μια αρχή υπεράσπισης των εργαζομένων έναντι κακοπροαίρετων συμπεριφορών.
«Η τραγική κατάσταση στο χώρο των νοσοκομείων είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται για την υγεία από τη σημερινή αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Η οικονομική κρίση δημιουργεί θυμωμένους και αγανακτισμένους πολίτες. Πρέπει, όμως, όλοι να γνωρίζουμε ποιος φταίει γι’ αυτήν την κατάσταση, κι εκεί να στρέψουμε τα βέλη μας. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά τραμπουκισμού και τσαμπουκάδων μέσα στα νοσοκομεία, γιατί το ΕΣΥ στηρίζεται σήμερα αποκλειστικά στο φιλότιμο των υγειονομικών», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το δ.σ. του σωματείου εργαζομένων στο «Θεαγένειο».

http://www.makthes.gr/news/reportage/91742/

One thought to “«ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια”

  1. Αλλο ενα επακολουθο της επικρατησης της γενιας του Πολυτεχνειου !
    Μια γενια που ΔΙΕΛΥΣΕ στην κυριολεξια την Ελληνικη κοινωνια και που επεβαλε την αλητεια και τον τσαμπουκα αφου εξαφανισε πρωτα τον οποιο σεβασμο και αξιοκρατια ειχε απομεινει !!! .
    Και εσεις επιμενετε να τους ψηφιζετε !
    Ανοητοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *