Λυκουρέντζος: Ο πλουτισμός και οι αυθαιρεσίες δεν έχουν θέση στην Υγεία

Για μείωση δαπανών και για διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας θα διατηρηθούν στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και οι διαθέσιμοι πόροι θα χρησιμοποιούνται με ορθολογικό τρόπο και διαδικασίες, έτσι ώστε να αποδίδουν τα βέλτιστα αποτελέσματα» υπογράμμισε ο κ. Λυκουρέντζος, καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι «πρακτικές του παρελθόντος, όπως ο πλουτισμός των επιτήδιων, οι αυθαιρεσίες και οι ακραίες συμπεριφορές δεν έχουν θέση».
Ο υπουργός Υγείας σημείωσε, επίσης, ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιτύχει τους στόχους της, τονίζοντας πως κατά τη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά δεν έγινε συζήτηση για το πλαφόν των 1.500 ευρώ.

One thought to “Λυκουρέντζος: Ο πλουτισμός και οι αυθαιρεσίες δεν έχουν θέση στην Υγεία”

  1. “…Θα μειωσουμε τις δαπανες και θα πετυχουμε και υψηλο επιπεδο υπηρεσιων…”
    Πφφφφφφφ…
    Εχει γινει πουθενα αυτο στον κοσμο ,για να καταλαβαινουμε και τι λεμε ,δηλαδη !!! Με λιγοτερα χρηματα να προσφερεις ιδιες υπηρεσιες ; Για βλαμμενους μας περνανε ; Μαλλον…
    Και απο ποια στοματα βγαινουν αυτα τα λογια ;
    Απο πρωην Υπουργους ή υφυπουργους που στις προηγουμενες θητειες τους δεν καταφεραν να κανουν ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ,παρα να συντηρουν αυτο το αρρωστο σκηνικο !!!
    Τι να απαντησω στο σχολιο της Ερρικα ΚΚ που ελεγε να τους δωσουμε λιγο πιστωση χρονου για να δουμε τι ειναι ικανοι να κανουν !;!
    Να τι προκειται να κανουν ,αγαπητη Ερρικα .Να μας γεμισουν με μπαρουφες !
    Διοτι ,δεν ξερω αν το καταλαβατε ,η Κυβερνηση αυτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
    Επρεπε μα δρασει εχθες ! Αλλα εχθες κοιμοταν .Οπως κανει και σημερα και θα συνεχισει να κανει και το επομενο διαστημα.
    Για να σωθει η χωρα επρεπε ΟΛΟΙ να εχουμε σηκωθει στο ποδι και να δουλευουμε αλλαζοντας ιδεες .,συνηθειες ,θεσμους ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ πρωτιστως και ολα τα κακως κειμενα που μας οδηγησαν στην ανυποληψια !!!
    Ουτε το καπνισμα δεν μπορουμε να περιορισουμε σ’αυτο το χανειο και μου συζητατε για αλλα ,πιο δυσκολα …Ας ευθυμησουμε…
    Απο τη στιγμη που δεν σηκωνουμε αναστημα με το να παρουσιασουμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ προγραμμα ανακαμψης της χωρας και περιμενουμε σαν δουλικα τι θα μας προτεινουν οι ξενοι ,το χασαμε το παιχνιδι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *